UHVATILA JE MUŽA U PREVARI I NESTALA SA SVOJE DVIJE KĆERKE: 30 godina niko nije znao gdje su, a kada su ih konačno pronašli USLIJEDIO JE ŠOK!

Čudne priče
UHVATILA JE MUŽA U PREVARI I NESTALA SA SVOJE DVIJE KĆERKE: 30 godina niko nije znao gdje su, a kada su ih konačno pronašli USLIJEDIO JE ŠOK!
.

Majka je prije više od 30 godina kidnapovala svoje dvije kćerke i odvela ih u nepoznato, što dalje od muža koji ju je pretukao. Tri decenije kasnije ova priča dobija svoj epilog.

Naime, tog 26. avgusta 1985. godine, tada 37-godišnja Elejn Jejts, sa svoje dvije kćerke 4-godišnjom Kimberli i 10-mjesečnom Keli nestala je tokom borbe za starateljstvo sa bivšim mužem.

2

Elejn je zatekla muža, Rasela Jejtsa u prevari, kada je došlo do svađe u kojoj je on nju pretukao i nestala je sa kćerkama iz njihovog doma na Roud Ajlendu u SAD. Narednih 30 godina Rasel je bezuspješno je pokušavao da sazna gdje su mu kćerke. Sve donedavno.

1

Naime, policija je nakon istrage duge tri decenije, shvatila da nekada Elejn Jejts živi pod novim identitetom kao Liana Woldberg sa kćerkama u Teksasu. Kompjuterski su napravili fotografije djece kako bi danas izgledala i na osnovu tih generičkih fotografija, postavljenih na društvenim mrežama ušlo im se u trag.

3
Zatekli su je u njenom novom domu u Hjustonu, 3.000 kilometara dalje. Kćerke, sada stare 35 i 32 godine žive udate sa svojim novim porodicama. Njihovi novi identiteti nisu saopšteni. Majka se sada suočava sa optužbom za otmicu zbog koje joj prijeti 20 godina zatvora. Policajci su ispričali da se Elejn nije opirala hapšenju i da je sve ispričala. Jejts je uhapšena u ponedjeljak i čeka ekstradiciju iz Teksasa na Roud Ajlend. Kćerke su, nezavisno od majke, saslušane u policiji i dobile su očev broj telefona. Za sada nije poznato da li su uopšte znale za svoj prethodni identitet.

“Oduvijek sam pokušavao da nađem svoju djecu i konačno mogu da ih kontaktiram“, ispričao je Rasel. On je dodao da želi da sazna cijelu istinu i da ponovo kontaktira svoje kćerke, ali da mu nije stalo do toga da žena krivično odgovara. „To neće olakšati situaciju ni meni ni bilo kome“, rekao je.

 

Majka je sa kćerkama nestala tri sedmice nakon incidenta, dok je otac bio na poslu. Navodno ni njena majka nije znala gdje joj kćerka sa unukama.

bebe

Rasel ne poriče da je tokom svađe pretukao suprugu, ne negira ni da je uhvaćen bio u prevari, ali tvrdi da je ona njega bila prva udarila. Rasel i Elejn su se zabavljali od srednje škole, a 16 godina kasnije su dobili djecu. Priznaje da je bio loš suprug, ali dobar otac, kao i da je želio slobodu i da žali zbog svega što je uradio i da to nikada ne bi ponovio. „Samo se nadam da će me djeca kontaktirati. Tragao sam za njima 30 godina“, zaključio je.

a

Žena je ostavila supruga nakon što je vidjela koji nadimak joj je dao, biste li vi uradili isto?

 

Ne propustite