ZOMBIJI OKUPIRALI GRAD, DJECA VRIŠTE: Jezivi prizori na ulicama, nikom nije jasno šta se događa! (VIDEO)

Čudne priče
ZOMBIJI OKUPIRALI GRAD, DJECA VRIŠTE: Jezivi prizori na ulicama, nikom nije jasno šta se događa! (VIDEO)
.

Svakodnevno se može vidjeti na ulicama gradova širom Velike Britanije sve više 'zombija' koji su ovisnici droge 'spajs', a stručnjaci upozoracaju da je problem već poprimio razmjere epidemije.

Ljudi u jedva svjesnom stanju koji se teturaju ulicama, pri čemu prave pokrete nalik zombijima iz horor filmova, sve su češći prizor bez obzira na to da li je dan ili noć, tako da su policija i ljekarske službe oformile specijalne timove koji sa ulica sklanjaju narkomane.

Ova jako opasna sintetička droga koja se puši, može da se kupi jako jeftino, za 5 funti po kesici, što je i jedan od razloga što su ove šokantne scene sa ljudima nalik zaposjednutima đavolom, česta pojava u britanskim gradovima, prenosi Daily Mail.


Takođe, zato što je jeftin, a na njega se jako brzo navlači, spajs je odgovoran za haos koji nastaje u zatvorima kao i za veliki pritisak na hitne službe.

"Nedavno sam prva dva sata smjene potrošio samo na ljude koji puše spajs u nekoj zombi državi. Oni to koriste kao eskapizam, način da pobjegnu od života i realnosti", rekao je pripadnik spcijalnog tima iz Lidsa.


Vlasnica jedne prodavnice Zara Eliot (31) kaže da je čitav kraj postao jeziv i zastrašujući.

"Zaista je horor. Viđam to iz dana u dan. Vidjela sam čovjeka kojem je pena izlazila na usta. Izgledao je kao opsjednut zlim silama i vikao je neke gluposti. Pored njega je prolazila majka sa dvoje male djece kada je jedno od njih počelo da plače i viče 'Mama, mama, je li ovo monstrum?'. Potom smo ga vidjeli kako pada i udara o zemlju, rastjerujući mi kupce. Nažalost, živim iznad prodavnice tako da nemam gdje da pobjegnem" rekla je ona.

Stručnjaci tvrde da se epidemija korišćenja ove opasne droge širi sa sjeverozapada zemlje. Sve su češće slike iz Mančestera, Liverpula i Blekpula na kojima se korisnici spajsa kako beživotno leže na ulicama sa uneređenom odjećom. Velikom brzinom, ovi zastrašujući prizori raširili su se po čitavoj Britaniji, a na veliku žalost i po školama.

zombies

SABLASNI PRIZORI NA PLAŽI, OGROMNO STVORENJE ISPLIVALO IZ MORA: Kupači vrištali i bježali na sve strane! (VIDEO)

 

Ne propustite