ZAGREB - vječito budan grad sa bezbroj sadržaja koje Vam nudi!

Kiosk
ZAGREB - vječito budan grad sa bezbroj sadržaja koje Vam nudi!
-

Kojim god se smjerom da se uputite, zbog kojeg god razloga odlučite posjetiti Zagreb, on će vas očarati. Kako ga mnogi nazivaju "novi europski grad.."

Šetnjom nekom od zagrebačkih ulica imat ćete priliku razgledati veličanstvene građevine, popiti šoljicu kafe ili čaja u životopisnim kafićima u samom centru grada. Obavezno ponesite fotoaparat i zabilježite svaki trenutak proveden u Zagrebu. Bilo da idete kao student, poslovno, sa prijateljima ili vama dragom osobom, od sada se možete zaputiti u Zagreb preko CityDeala. Zašto? Pa, jer su akcije i popusti na putovanja vaša opcija! Zašto trošiti više novca, kada u pola cijene možete biti duplo sretniji. I vi, ali i vaš novčanik!

hotel-dubrovnik-outside

Smještaj u The Movie hotelu je idealna kombinacija uz razgledanje Zagreba. The Movie hotel vam nudi noćenje sa doručkom za dvije osobe, ili sve to  dva puta. Dok vam CityDeal nudi sve to u pola cijene.

The Movie Hotel je moderan tematski hotel smješten blizu sjecišta dvije velike prometnice koje povezuju istočni i zapadni dio grada. The Movie Hotel je nastao 2006. godine kao logičan slijed popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu. Hotel se sastoji od 37 soba i 4 apartmana, a kategoriziran je s tri zvjezdice.
Hotel posjeduje i vlastiti parking. Ispred hotela je tramvajska stanica, te je izvrsno povezan sa svim dijelovima grada. Udaljenost od glavnog trga je cca 15 minuta gradskim prijevozom.

140988370

Šta posjetiti tokom boravka u Zagrebu? Zanimljiva historija i kontinuirani razvoj osigurali su gradu mnoštvo znamenitosti i arhitekturnih spomenika, te bogatu kulturnu ponudu koja privlači mnogobrojne turiste. Od historijskih četvrti Gornjeg grada, Kaptola i Donjeg grada, mnogobrojnih sakralnih građevina, kulturnih i svjetovnih ustanova, parkova i prirodnih znamenitosti, do modernog dijela Zagreba, ispisuju se prekrasne znamenitosti koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

zagreb2-ivica-jakovljevic

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite