Objavila je fotografiju i POKAZALA SVE: A onda je napisala i GDJE se to slika, želudac će vam se PREVRNUTI

Čudne priče
Objavila je fotografiju i POKAZALA SVE: A onda je napisala i GDJE se to slika, želudac će vam se PREVRNUTI
.

Ako skrolujete dovoljno dugo po bilo čijem profilu, naići ćete na neku blamažu. Ali ovo prevazilazi sve granice blamaže i zalazi u potpuno drugi sektor!

Selfi generacije, čini se, ne mogu ni da pomere prst a da to ne ovjekovječe aparatom. Slikamo se dok spavamo, jedemo, šetamo, a ona je otišla i korak dalje i zapanjila svijet.

cc
''Vrijeme je za selfi ljudi... Na sahrani sam svog 4-godišnjeg nećaka...Uopšte nije dobar dan. A kako ste vi? ''- pitala je mrtva hladna svoje pratioce na društvenim mrežama.

Cijela slika - i kombinacija za sahranu, i njeno pitanje, i konstatacija da je na sahrani ostavlja gorak ukus u ustima, a situacija je još gora jer znamo da daleko od toga da je usamljena u ovakvim ispadima.

aa

Selfi gdje u pozadini viri nešto što prijeti da vas obruka postao je više pravilo nego izuzetak. A ovaj selfi je baš, baš jeziv.

Ova djevojka je na Tviter postavila dva selfija - jedan klasičan a drugi nimalo uobičajen. Na tom drugom selfiju u pozadini možemo da vidimo i njenu drugaricu u ne baš reprezentativnom stanju.

1
Djevojka iza nje leži, i to sudeći po svemu bez donjeg veša. E sad, pitanje je da li je djevojka koja je postavila selfi vidjela šta se to nazire na slici i da li je to uradila namjerno. Prvo što su je pratioci pitali bilo je da li je djevojka uopšte živa, na šta je odgovorila potvrdno. A onda se ispostavilo i da je potpuno svjesna da bruka drugaricu.

''Šta je problem u tome što joj se vidi zadnjica? Svi imate zadnjice, šta se pravite fini? Ovako se odrasle djevojke zabavljaju, gledajte svoja posla'', odbrusila je na kraju na, ako nas pitate, prilično opravdane kritike.

Ne propustite