KADA JE POGLEDAO U DONJI DIO SLIKE RASPLAKAO SE OD STRAHA: 'Jezivi detalj' ga je vratio iz mrtvih!

Čudne priče
KADA JE POGLEDAO U DONJI DIO SLIKE RASPLAKAO SE OD STRAHA: 'Jezivi detalj' ga je vratio iz mrtvih!
.

Kris Dauning (43) iz Viskonsina, otac dvoje djece, bivši je heroinski zavisnik. Ta zavisnost umalo mu je došla glave jer je jedva preživio situaciju kada se predozirao i kada je klinički umro - hitna pomoć pronašla ga je, a u tom trenutku nije imao otkucaje srca niti puls.

Čistim čudom vratili su ga u život, a Kris je ovih dana po prvi put podijelio sliku koja je nastala u maju 2012. godine, četiri dana nakon što se, kako kaže, "vratio iz mrtvih".

5pfk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtmpzn01eqv8vndcwoty3yzk5yzyynzvlnmu1ngexnddiyzuxzwy0m2uuanblz5gtas0cngcbotab

Ta situacija u kojoj je umalo izgubio život navela ga je da se zauvijek riješi zavisnosti od heriona. Da bi u tome uspio, shvatao je da mora da se na kratko vrijeme udalji od grada u kome je odrastao i u kome je i razvio zavisnost. Riješio je da se iz Viskonsina preseli u Arkanzas, a prije nego što je otišao od kuće, oprostio se sa djecom - Aleksis koja danas ima 25 i Kajlom koji danas ima 16 godina. Fotografisala ih je Kajlova mama.
2

Nisu obraćali mnogo pažnje na nju, da bi nedelju dana kasnije Aleksis primijetila "ruku duha" na slici koja ju je potresla.

''Pojma nisam imao o čemu govori, a onda sam pogledao malo bolje. Rekla mi je da zumiram Kajlovu nogu što sam i uradio i zaprepastio se. Pokazao sam tu ruku sinu koji se rasplakao od straha. U to vrijeme imao je 11 godina'', prisjeća se otac.

Danas on iskreno vjeruje da je to bila ruka duha koji ga je vratio u život.

Ne propustite