SNAHA KAKVU SIGURNO NISTE VIDJELI: Ukućani joj zamjerali kako kuha, a onda im je ona začinila jelo ovim (VIDEO)

Čudne priče
SNAHA KAKVU SIGURNO NISTE VIDJELI: Ukućani joj zamjerali kako kuha, a onda im je ona začinila jelo ovim (VIDEO)
.

Pradnija Survase iz Kalapura, u Indiji, optužena je za ubistvo petoro gostiju na proslavi useljenja u Mahadu (indijska država Maharaštra). Kako prenose indijski mediji, otrovala ih je iz osvete zato što su se podsmijavali njenom kuhanju.

Policija je saopštila da je Survase namjeravala da ubije supruga, svekrvu, dvije snahe, kao i svekrvinu sestru i njenog muža, jer su joj se uporno rugali zbog tamnog tena i načina na koji kuha.

 

On je umiješala zmijski otrov u posudu s jelom koje je poslužila gostima na slavlju, nakon čega je 88 osoba završilo u bolnici, dok je pet umrlo.

 

Žena, koja se razvela od prvog muža, takođe vjeruje da su joj rođaci upropastili drugi brak.


Hrana je služena gostima od 14.30 do 23.30, a oni koji su jeli kasnije ubzro potom počeli su da se žale na mučninu, povraćanje i bol u stomaku.

 

Hindustan tajms je prenio da je umrlo četvoro djece, stare 7-13 godina, od kojih je dvoje u srodstvu sa Survase, kao i 53-godišnja Gopinat Nakure.

 

Višvadžit Kaingade, policijski inspektor u Kalapuru, kaže da su se na mučninu žalili gosti koji su jeli između 16.30 i 18 časova, a da je u to vrijeme posluživala upravo Survase.

 

U hrani su otkriveni pesticidi, kao i otrov. Ukoliko bude proglašena krivom, preti joj smrtna kazna.

Ne propustite