Od ovih namirnica grudi će vam narasti dva do tri broja!

Praktična žena
Od ovih namirnica grudi će vam narasti dva do tri broja!
.

Većina đena nije zadovoljna veličinom svojih grudi, prema nekim istraživanjima ove namirnice ih povećavaju.

Ako je vjerovati njihovim saznanjima u tome vam može pomoći ovih 5 "čudotvornih" namirnica iz vaše kuhinje...

grudnjak
1. MRKVA

Mrkva sadrži visoku razinu estrogena koji utječe na rast grudi, a preporuča se konzumacija sirove ili polukuhane mrkve...

mrkva
2. CVEKLA

Ovo je povrće izrazito bogato željezom koje također može potaknuti prirodan rast grudi.

cvekla5
3. ZAČINI

Neke od začina, poput origana i kadulje, bi trebali dodavati u svoje salate jer čak i oni (navodno) utječu na rast grudi. Ipak, mi bismo vam savjetovali da izbjegavate pretjeranu konzumaciju začina jer bi mogli negativno utjecati na vaše zdravlje!

zacin
4.MLIJEČNI PROIZVODI

Bjelančevine koje nalazimo u mliječnim proizvodima stimulacijski djeluje na mliječne žlijezde, koje također utječu na rast grudi.

mlijeko
5. SOJA

Proizvodi od soje sadrže veliku količinu estrogena i fitoestrogena, a upravo su oni najzaslužniji za bujno žensko poprsje! Ako niste ljubiteljica soje, možete konzumirati sjemenke lana, leće ili suncokreta, koje također sadrže ove djelotvorne kemijske spojeve, ali u nešto manjim količinama.

Osim pravilne prehrane, da bi vaše grudi izgledale veće i bujnije, potrebno je redovito vježbati i to vježbe namijenjene baš za grudi i cijeli prsni koš. Tako će se vaši mišići učvrstiti pa će vaše grudi i vizualno izgledati za dva do tri broja veće.

grah-soja-5a816742a9cd3

Ne propustite