OVAKO JE IZGLEDALA PRIJE OPERACIJA: Danas su zbog njenog lica svi u šoku

Čudne priče
OVAKO JE IZGLEDALA PRIJE OPERACIJA: Danas su zbog njenog lica svi u šoku
.

Majka je jednog od najuspešnijih glumaca današnjice Silvestera Stallonea,htjela je zaustaviti vrijeme plastični operacijama, ali to je krenulo u krivom smjeru.
satellone-560x280

Uskoro se bliži 100. rođendanu Jacke Stallone, ona ima čak 96 godina, ali je istina i da je neosporno preterala sa estetskim zahvatima, i postala žrtva istih.

Nekadašnja plesačica i hrvačica željela je da zaustavi starenje i ostane vječno mlada, ali je u toj težnji otišla predaleko i sama priznala da je pogriješila.
jackie-stallone-plastic-surgery-jackie-stallone-before-after-jackie-stallone-before-and-after-jackie-stallone-cosmetic-surgery-jackie-stallone-pictures6

Do prije četiri godine imala energije i snage da posjećuje holivudske premijere i vodi aktivan društveni život, a pritom je uspjela da sačuva vitku figuru i da se osjeća fenomenalno.

Istakla je da svoju dugovječnost duguje isključivo zdravoj ishrani - na nejnom meniju su svakodnevno špinat i kuhana jaja.

6203

Jackie je mnogo puta bila na meti kritika, kako zbog svog izgleda, tako i ekstravagantnog ponašanja, ali i vidne želje da bude slavna po svaku cijenu, ali ona je nastojala sačuvati vedar duh.

2cb60e5d5b0845bd8dc1

"Vidjela sam sve. Imala sam djecu. Imala sam unuke. Bila sam slavna. Vidjela sam slavu svog sina, svoju slavu. Obišla sam pola svijeta. Imala sam najgore i najbolje od svega. Dala sam svima najbolje i najgore od sebe", zaključila je Džeki.

Ni njen sin Sillveser nije ostao imun na plastičnu hirurgiju. Pa se od nje izobličio i gotovo da ne liči na sebe.

sylvester-stallone-plastic-surgery-before-and-after

9763

Ne propustite