Sin im se nije htio odseliti iz kuće, pa su ga tužili, a ovo je njegov komentar!

Čudne priče
Sin im se nije htio odseliti iz kuće, pa su ga tužili, a ovo je njegov komentar!
.

On ima 30 godina i roditelji su podigli tužbu protiv njega, jer nikako da se iseli iz kuće, a oni su probali svaki mogući način....

 

Naime, Christina i Mark Rotondo kažu kako njihov sin Michael i nakon pet pisama u kojem ga se obavještava da se mora iseliti to odbija napraviti. On jednostavno tvrdi kako ga nisu obavijestili na vrijeme.

michael

Roditelji su se potom žalili sudu u američkoj saveznoj državi New York, ne znajući kako da na drugi način svog sina natjeraju da iseli iz njihove kuće.

Pisma u kojima su ga obavještavali da napusti kuću, sin je jednostavno ignorirao, a nisu pomogla ni pisma koja su napisali uz pomoć odvjetnika. Nudili su mu i novac, oko 1.100 dolara, uz oštar komentar da pronađe sebi posao.

michael11

Ništa nije pomoglo, te su supružnici Rotondo napokon otišli na gradski sud kako bi vidjeli mogu li izbaciti sina iz kuće. Tamo im je rečeno da se moraju obratiti Vrhovnom sudu, jer im je Michael sin.

stream-img

Michael je zgradu suda napustio bijesan, odbijajući razgovarati s roditeljima. Za medije je izjavio kako smatra da sudac nije dobro proučio predmet, piše CNY Central. Najavio i da će se žaliti na odluku suda.

"Jednostavno sam zgrožen", rekao je za Daily Mail.

Sudac je pokušao uvjeriti Michaela da se sam dogovori s roditeljima, ali kad je on to odbio, sudac mu je naredio da se iseli. U sudskoj odluci je zatraženo da se ovim slučajem pozabavi i centar za socijalnu skrb.

 

Ne propustite