FOTOGRAFIJA KOJA JE POSTALA VIRALNA: Pogledajte izraz lica Harryjeve bivše djevojke na njegovom vjenčanju

Kiosk
FOTOGRAFIJA KOJA JE POSTALA VIRALNA: Pogledajte izraz lica Harryjeve bivše djevojke na njegovom vjenčanju
.

Bez obzira na to kako je vaš odnos završio, promatrajući  bivšeg kako ulazi u bračni život s nekim drugim, nije ni malo jednostavno. Pogotovo ako je vaš bivši slučajno još princ!

harry2

To se dogodilo i Chelsy Davy, bivšoj djevojci princa Harryja, koja je prisustvovla Kraljevskom vjenčanju. Na njezinoj fotografiji snimljenoj na vjenčanju čini se da ima tužan i nostalgičan izraz lica.

harry1

Chelsy Davy bio je bila prva ''službena'' djevojka princa Harryja. Par je uz prekide nekoliko godina bio u vezi od njihovog prvog sastanka u 2004 do kada je pozvana na vjenčanje princa William i Kate Middleton.

har1

Ova fotografija na internetu je izazvala more komentara

har2

''Mislim, ako pogledaš bolje, možeš vidjeti kako u očima ima  tuge i žaljenja. Izgleda kao da je u lošem raspoloženju. I ja bih bio, da budem iskren'', komentirao je jedan korisnik.

harry3

''Žena je najvjerojatnije sretna zbog njih. Život ide dalje i godine su prošle, ali slika je previše dobra i sugestivna da je jednostavno zanemarite. Čini se gotovo kao da joj lice vrišti: "To sam trebala  biti ja", komentirali su drugi.

har3

Za razliku od tužnih lica Harryjevih bivših djevojaka, bivši muž Meghan Markle, filmski i televizijski producent Trevor Engleson, počeo je s "opakom osvetom" u obliku emisije protiv Meghan.

harry4

Tako će emisija koju trenutno producira prikazati razvedeni par i britansku kraljevsku obitelj.

harrx5

Ne propustite