Kako skinuti salo sa ruku ? Evo koje vježbe dovode do brzih rezultata

Praktična žena
Kako skinuti salo sa ruku ? Evo koje vježbe dovode do brzih rezultata
.

Ljudi smatraju da je sat u teretani krajnji način smanjenja tjelesne masti. Mitični buster ovdje je da čak i ako provodite nekoliko minuta radi jednostavnih vježbi, možda ćete moći postići slične rezultate. Također, promatranje vaših prehrambenih navika je stvarno važno.

Na Bright Sideu, odabrali smo nekoliko vježbi koje vam mogu pomoći ako se bore da izgubite masnoću od nekih ključnih dijelova tijela.

1. Skinite višak masti sa ruku

v

Stavite bučice na pod. Stajati s nogama razmaknutim po širini kuka. Sjednite u neznatnom položaju dok držite napetost u trbušnom području. Ovdje, bućice počinju sa strane koljena. Sada, bez zamaha krakova ili savijanja laktova, pritisnite tegove iznad kukova, a zatim se vratite dok zadržite jezgru.

Ovdje je važno da držite leđa ravno. Osim triceps, također pomaže toniranje ramena i natrag.

2. Joga i pilates za toniranje bedara

 

v1

Joga i pilates su bitni dio cjelokupnog blagostanja i kondicije. Pozadine ne samo da vam pomažu da se riješite dodatnih masnoća, već također stvaraju fleksibilnost u vašem tijelu. Postoje mnoge poze koje se mogu prakticirati pod tim disciplinama, Utkatasana je jedan od njih.

Također poznat kao stolica poza, ovaj stav je vrlo koristan u smanjenju veličine frontalnih bedara. Da biste to učinili, morate stati ravno na podlogu sa svojim bedrima malo pored. Ispružite ruke naprijed i savijte koljena kao da sjedite na stolici. Umirite svoja osjetila i držite pozir 30 sekundi na jednu minutu. Otpustite i opustite se. Zatim ponovite još dva puta.

3. Mršavljenje lica

v2

Ti hrskavi obrazi mogli bi izgledati teško riješiti se. Ali nisu! I ne morate više ovisiti o konturiranju jer postoji stalno rješenje. Vježba s lice na licu može vam pomoći da smanjite lice.

Sjednite ravno na stolicu s glavom prema stropu. Povucite usne da napravite lice za ribu i otpustite zrak. Držite se 10 sekundi i ponovite. Ova vježba utječe na mišiće obrazu, čeljusti i vrata.

4. Čučnjevi
v3
Držite bućicu u obje ruke i stajite s nogama razmakom ramena. Zakrenite torzo udesno i poravnajte ruke. Sada podignite bućicu i podignite ruke dok ne postignete paralelno s podom. Dok okrećete torzo na lijevoj strani, učinite čučanj i donožite dijagonalno preko tijela dok se ne približite lijevom kuku.

Ponovite ovo 10-15 puta, a zatim prebacite strane. Ne samo da će vam ovo pomoći da postignete struk svojeg sna, već će vam također pružiti veliku pojačanu kardio.

5. Riješite se dvostruke brade

 

v4

Prvo, sjedni ravno u stolicu. Sljedeći korak je okretanje glave u punom krugu, počevši od brade, u kružnom pokretu od ramena do prsnog koša i ramena za leđa. Ponovite ovo 10 puta, a zatim to u suprotnom smjeru.

Ako vam vrat boli od rotacija, mogli biste samo polukružnice od ramena do ramena.

6. Poza za uklanjanje masnoća sa stražnjice

 

v5

Dobiti na sva četiri, stavljajući ruke i koljena ravno na pod. Dok se proteže lijevu nogu unazad, podignite prste prema stropu. Učinite to dok se desna ruka proteže paralelno s podom. Ponovite ovo 5-6 puta i promijenite nogu. Nakon toga dovedite desni koljeno prema lijevom ramenu i ponovite ovaj slijed s lijevim koljenom na desno rame.

Ovo bi vam trebalo pomoći da razbiješ tu tešku masnoću na stražnjici.

7. Režim prehrane

 

v6

Vježba je bitna i jednako važno je održavanje vaše prehrane. Treba piti puno vode i predložiti se redoviti detoksik. Također biste trebali pokušati smanjiti ugljikohidrate kako biste smanjili težinu.

Nutricionisti vjeruju da se lako možete riješiti dodatnih tjelesnih masnoća prateći plan prehrane 1200 kalorija po danu.

Ne smijemo ga trošiti da živi nezdrav život. Znaš li ikakvih pokušanih i testiranih vježbi ili planova prehrane kako bi se smanjio taj dodatni flab na tijelu? Dijelimo dobre stvari. Voljeli bismo ih čuti od vas u odjeljku komentara u nastavku.

Novi.ba

Ne propustite