Još uvijek ne znate gdje za 1. maj? CityDeal ima ponude za vas!

Kiosk
Još uvijek ne znate gdje za 1. maj? CityDeal ima ponude za vas!
-

 

 

 

Ukoliko još uvijek niste smislili gdje ćete provesti 1. maj, CityDeal je za vas izdvojio 10 zanimljivih destinacija u Bosni i Hercegovini.  I nadamo se, zajedno sa vama, da neće biti kiše!

1. Pahuljica je hotel planinskog tipa, smješten uz početnu stanicu ski-lifta Babanovac, što uz ostatak ponude samog hotela, isključuje svaku potrebu da tokom boravka na Vlašiću, potražite neko drugo mjesto.

Prvi maj na Vlašiću uz roštilj i wellness odmor hotela Pahuljica 4*

8ggwceum

2. Posjetite grad koji karakterizira spajanje i suživot četiri religije, a što je najvećim dijelom razlog njegove tolike privlačnosti. Mostar je grad koji se pozdravlja sa obećanjem da ćete se vratiti. To je mjesto koje će vas začarati svojom historijom i kulturom.

Za prvi maj posjetite srce Hercegovine - MOSTAR i smjestite se u apartmane APPELINE!

zalp6sa6

3. Novootvoreni Sportsko-Rekreativni Centar Ajdinovići – S.R.C.A svojom ponudom usluga stvara najbolje uslove svojim klijentima u oblasti sporta i rekreacije, te prati tempo današnjeg življenja.

 

S.R.C.A u Olovu za PRVI MAJ uz ALL INCLUSIVE uslugu i POSEBAN PROGRAM!

lxt41bpa

4. Garden City je mjesto koje nas vraća netaknutim ljepotama prirode i budi u nama divljenje prema svim čarima koje nam ona pruža. Mjesto koje je odmor za tijelo i dušu, Garden City živi, svakodnevno raste i unapređuje se prema potrebama svojih posjetilaca. Blizina rijeke Neretve, kao i prekrasne planine i jezera koje okružuju ovo mjesto stvaraju jedinstveni ugođaj zbog kojeg će svi koji se jednom tu nađu, poželjeti da se vrate ponovo.

Provedite 1. MAJ u Konjicu u Garden City Hotel&Resort

2l4ylr2s

5. Termag Hotel Jahorina je moderan hotel sa 4 zvjezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cijele godine. Zauzima centralno mjesto u ski centru Jahorina.

EKSKLUZIVNO na CityDeal-u! PRVI MAJ u luskuznom hotelu Termag 4* na Jahorini!

tp8mw6ty

6. Hotel HAN se nalazi u samom srcu Bjelašnice sa nevjerovatnim pogledom na ski stazu i predivnim pejzažom. Hotel se nalazi na udaljenosti od samo 25 KM od Sarajeva.

Za idealan 1. maj odaberite BJELAŠNICU i Hotel HAN!

cdfy8a23

7. Predivna olimpijska planina Jahorina čeka na vas! Savršen vikend za dvoje sada vam je na dohvat ruke uz Citydeal i hotel Lavinu. 

LAST MINUTE PONUDA: 1. Maj na Jahorini, hotel Lavina obećava Vam super provod!

axzv6nyv

8. Brzina i stres modernog  života, smanjena fizička aktivnost negativno utiču, kako na tijelo, tako i na opšte psihofizičko stanje. Zbog toga, obavezno iskoristite Wellness kapacitete koji su Vam na raspolaganju, u hotelu Board.

1.MAJ na JAHORINI! Proljetni predah čeka Vas u hotelu Board!

k0pdpql5

9. Smješten u srcu olimpijske planine Trebević na 1160 m nadmorske visine okružen je šumskom vegetacijom četinara i bogatim izvorištima pitke vode. Na samo 9 km udaljenosti od centra Sarajeva mirno okruženje Trebevića omogućit će vam ugodan i miran san nakon iscrpljujućih dnevnih aktivnosti.

LAST MINUTE - 1 MAJ na čistom zraku olimpijske planine Trebević!

x038kzc6

10. Kompleks Eko Selo se nalazi na Boračkom jezeru i ima pristup samom jezeru. Nalazi se na magistralnom putu M17, udaljenost od grada Konjica je 18 kilometara. Od gradova Sarajeva i Mostara udaljen je oko 70 kilometara.

Provedite 1. MAJ u Eko selu Boračko jezero i uživajte u prirodnom okruženju i odličnom provodu!

5pdqhndx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne propustite