Sportsko-rekreativni centar AJDINOVIĆI: Bijeg od svakodnevnice sa CityDeal-om!

Kiosk
Sportsko-rekreativni centar AJDINOVIĆI: Bijeg od svakodnevnice sa CityDeal-om!
-

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići nalazi se nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla, u istoimenom mjestu Ajdinovići, na području opštine Olovo.

Kompleks je sagrađen 2014. godine, a zbog sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem svi gosti imaju priliku uživati, smatra se jednim od najpopularnijih odmarališta u BiH.

Kako ističu iz ovog sportsko-rekreativnog centra, svojom ponudom usluga žele doprinijeti poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju. Što se ciljeva tiče, važan je unaprijeđenje i razvoj sportsko-rekreativnog i kulturnog sadržaja, te stvaranja boljih i savremenijih uslova za kulturno-edukativna dešavanja.

734957-1721256804778427-1584327602752071259-n

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići raspolaže sa savremeno opremljenim hotelskim smještajem, posebno odvojenim apartmanima i bungalovima za prenoćišta.

Veliki broj domaćih životinja na farmi Ajdinovići su jedan od najatraktivnijih dijelova raznovrsne ponude i teško da će vas ostaviti ravnodušnim.
Pored nogometnog, košarkaškog i teniskog igrališta, kompleks posjeduje i terene za jahanje konja, staze za četverotočkaše i motorne sanke, teren za paintball, bazen sa odbojkom na pijesku, šetališta i još mnogo toga.

Ako ste za kafu, čaj ili neki osvježavajući napitak, CAFFE klub sa raznovrsnim zabavnim igrama će Vam dobro doći, uz kaficu možete igrati bilijar, pikado, stoni nogomet ili jednostavno se odmarati uz TV.
U kompleksu se nalazi ograđeno dječije igralište. Uz ljuljačke, klupe, konopce, kućice, pijesak i tobogan, ovaj posebno opremljeni teren pruža razne mogućnosti zabave za najmlađe. Naravno, sigurnost je zagarantovana, tako da su djeca u svakom momentu “na oku” roditeljima i osoblju.

86196797

Portal za online i grupnu kupovinu CITYDEAL u dogovoru sa S.R.C.A. za PRVI MAJ je pripremio posebnu ponudu SAMO za Vas! 

Dva ili tri noćenja u HOTELU

 44d0k5rt  

dva ili tri noćenja u HOSTELU

44d0k5rt

.. od 27.04. do 02.05. po SUPER cijenama. Više o ponudama na www.citydeal.ba

Ne propustite