MRTAV JE, AL’ JE ŽIV: Kremirali ga i pokopali, a on se kući vratio mrtav pijan (VIDEO)

Čudne priče
MRTAV JE, AL’ JE ŽIV: Kremirali ga i pokopali, a on se kući vratio mrtav pijan (VIDEO)
.

Obitelj Miguela Angela Gomara De Lune pomirila se s njegovom smrću, a nakon kremacije njegov su pepeo ponijeli kući. No, dva mjeseca kasnije on se vratio kući u društvu dva policajca…

 Miguel Angel Gomar De Luna pobjegao je iz staračkoga doma. Njegova ovisnost o alkoholu bila je snažnija od topline kreveta i osiguranih obroka. Otišao je usred zime, a nekoliko mjeseci kasnije obitelj je primila poziv policije.

Objasnili su im da su naišli na poprilično raspadnuto tijelo koje je odgovaralo opisu njihovog člana obitelji. Fotografije tijela pokazali su njegovoj kćeri Luceri Gomar Ramos. Iako ga nije mogla raspoznati, potpisala je da je to njen otac jer joj je rečeno kako neće moći preuzeti tijelo ukoliko službeno ne potvrdi da je to zaista on.

Dva mjeseca nakon sprovoda obitelj je primila još jedan poziv.

- Vaš je otac i djed ipak živ, priopćili su obitelji. Policija ga je pronašla na ulici dok je prosječio novac kako bi mogao kupiti još koju bocu ‘žestice’.

Miguela su još istoga dana doveli kući i to potpuno pijanog s povojem oko glave jer je, čini se, pao na glavu usred višemjesečnih pijanstava. Ovaj neobični slučaj desio se u Meksiku 2016. godine.

 

Ne propustite