ŽIVOT MU SE OKRENUO NAOPAKO: Doživio je moždani udar i postao gay, a evo kako danas izgleda njegov život

Čudne priče
ŽIVOT MU SE OKRENUO NAOPAKO: Doživio je moždani udar i postao gay, a evo kako danas izgleda njegov život
.

Nakon možadnog udara 2008. godine, Kris Brič je postao gay. 

To je zapravo bila posljednica moždanog udara, kako tvrde. 

Nikada ranije ga nisu interesovali muškarci, čak nije nikada imao gay prijatelja. 

Bez obzira da li je moždani udar pretvorio Krisa u geja ili je ipak oduvijek bio gay, ali nije bio svjestan toga, njegovo iskustvo je dovelo do nekih pozitivnih promjena u životu. 

Tim povodom Kris je izjavio: "Više mi se ne sviđa ovaj posao. Ne viđam nikoga, želeo bih da se upoznajem sa ljudima."
 
Kada je shvatio da je gay, nije ništa radio tim povodim šest meseci. Onda je odlučio da kaže svojoj majci i ona je na to odreagovalo sa puno razumijevanja, što mu je mnogo značilo.
 
Kada je napustio bankarstvo, krenuo je na kurs za frizere. Jedan od njegovih klijenata u salonu u kojem je radio, preporučio je da svoju priču proda nedjeljnom časopisu. Mali članak je postao tekst na dvije strane, nije se nadao tome.
 
Zatim su krenuli telefonski pozivi, to su sve bili ljudi koji su želeli da razgovaraju sa njim, jer im je njegova priča bila neverovatna. Jedna sedamdesetogodiišnja gospođa je čak putovala sat vremena da bi mi se zahvalila što sam svoju priču podijelio sa ljudima.

Također  je izjavio da vjerovatno postoje delovi njegovog života kojih se ne seća ali i onih koje pamti, u kojima je bio veoma sretan i blizak sa devojkama na svim nivoima. Bio je u vezama sa ženama toga se jasno sjeća, ali mu to sa ove distance deluje kao da se nekom drugom dešavalo.

Bilo je različitih reakcija na ono što mu se desilo.


Pored svih problema koje je imao, Birč je morao da nastavi dalje, sada živi sa svojim prvim dečkom i njegovim psom.

 

Ne propustite