Zavedi je: Pet fora na koje pada svaka žena

Ljubav
Zavedi je: Pet fora na koje pada svaka žena
.

Pored svih lekcija o muškom ponašanju i prepoznavanju loših momaka, postoje neke fore na koje padaju i najpametnije pripadnice nježnijeg pola.

Ovdje su navedene najpoznatije fore poznate muškom rodu. Pored toga što dajemo muškarcima ideje, ujedno i damama skrećemo pažnju na situacije koje mogu da prepoznaju i izbjegnu.

 

"Još uvek nisam spreman za vezu, ali možemo da se zabavljamo"
Kod njega. Uveče. U stanu. Nikako preko dana. Mnoge žene će pasti na ovo u nadi da će on jednom da shvati sa kime je i da će se promijeniti.

"Ne želim seks od tebe, želim samo da pričamo"
Ili da gledamo film. Klasična muška navlakuša koja se uvijek završava seksom. Uvijek pali, jer je dovoljno reći da nije stvar samo u seksu i žena će odmah pomisliti da se radi o divnom muškarcu koji će im skinuti zvijezde s neba.

"Mogu ja da operem sudove, ali ti to radiš bolje"
Dobro, ovo neće upaliti svaki put, ali prvih par puta uz osmijeh će se žena latiti masne šerpe i tanjira iz kojeg je njen dragi proždrao ukusni paprikaš.

"Imam posla preko glave, ali javiti ću se. Obećavam"
Obećanje ludom radovanje. Vrlo vjerovatno ne želi da te vidi, ali ne želi ni da izgubi nekoga kome se dopada i kome može da se javi kad mu dođe. On ovako kupuje vrijeme, a fora pali svaki put.

"Nikad nisam upoznao curu poput tebe"
Ovo sigurno govori baš svakoj curi koju upozna i svaka se osjeća posebno. Zbog toga spremna je da mu da šta god da on poželi.

Ne propustite