UŽAS: URADILA JE TETOVAŽU NA OVOM MJESTU, a onda je OSLIJEPILA! (FOTO)

Čudne priče
UŽAS: URADILA JE TETOVAŽU NA OVOM MJESTU, a onda je OSLIJEPILA! (FOTO)
.

Kanadska manekenka i model Ket Galinger izgubila je vid na desnom oku, kada je intervencija tetoviranja oka pošla po zlu.

Naime, prije nekoliko mjeseci odlučila se za nesvakidašnju tetovažu i za boju svoje bionjače izbrala je ljubičastu, ali sada se gorko kaje.

Na njenoj facebook stranici mogu se detaljno pratiti objave i obaviještenja od momenta kada je prvi put otila kod ljekara prošlog mjeseca, kada je iz oka curila ljubičasta tečnost, pa sve do danas. 

Nakon što su joj u bolnici dali antibiotske kapi za oči, oko joj je užasno nateklo.

Ispostavilo se da se boja razlila i po mrežnjači i bionjači zbog čega je krenula da gubi vid.

Ljekari su objasnili da će vjerovatno nastaviti da gubi vid, da je jedini spas operacija koja joj može zaustaviti proces gubljenja vida, ali da se oko zapravo nikad ne može sasvim oporaviti. 

Takođe su objasnili da se sve dogodilo najvjerovatnije zbog nedovoljno sterilisanog pribora za tetoviranje i neodgovarajućeg mastila.

Ket je sa svoje strane odlučna da se oporavi što više može kako bi nastavila svoju karijeru modela, a svoje fotografije i objave komentariše željom da svima koji žele ovakvu vrstu tetovaža stavi da znanja do koje mjere moraju da budu oprezni i sigurni kod kakvog majstora idu.

 

Ne propustite