Sa CityDealom učite strane jezike po 90% nižim cijenama!

Kiosk
Sa CityDealom učite strane jezike po 90% nižim cijenama!
.

CityDeal, vodeći portal grupne kupovine u Bosni i Hercegovini, za vas je pripremio nevjerovatne popuste od čak 90% za učenje stranih jezika.

Naučite engleski jezik uz šestomjesečni online kurs na Oxford Language Institut-u, pripremite se za polaganje IELTS-a ili TOEFL-a uz pripremni kurs od 6 mjeseci, kurs njemačkog jezika koji obuhvata 29 oblasti u trajanju od 2 mjeseca, ili ipak kurs italijanskog jezika koji obuhvata 26 oblasti po maksimalno sniženim cijenama!

6957-5

Oxford Language Institut je program razvijen u bliskoj saradnji sa British Language Institut-om vodećim centrom jezika Centrom za obrazovanje odraslih sa više objekata, te službenog Centra engleskog jezika „Centar za testiranje za London Privredne komore i industrije“, TELC (The European Language Certificates ), i Pearson- najveća obrazovna kompanija u svijetu (Financial Times Group). Student će dobiti certifikat međunarodnog jezika nakon kursa, koji je priznat od strane vrhunskih međunarodnih korporacija, kao što su BP, Volkswagen, Samsung, Toyota, Phillips, General Motors, LG, Allianz, Statoil, AXA, Hewlett-Packard, Fiat, Tesco, IBM. Vrijeme je da napokon naučite engleski jezik, brzo, lako i temeljito! Program je osmišljen tako da  će vam omogućiti da prirodno naučite engleski na način na koji svako dijete uči, i upija, njegov maternji jezik. Kurs je dostupan 24/7, a program je optimiziran za strimovanje na bilo kojem uređaju. Moguće je da učite u vozu, na plaži, ili udobnosti svog doma.

IELTS je priznat kao dokaz o znanju engleskog jezika u Australiji, Velikoj Britaniji, Kanadi, Irskoj, Novom Zelandu i Južnoj Africi, u više od 3.000 akademskih institucija u SAD-u, i raznim profesionalnim organizacijama.IELTS je uslov za imigraciju u Australiju, Novi Zeland i Kanadu. Također vam može pomoći da dobijete vizu za Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države.

Pripremite se za polaganje TOEFL-a i dobijte posao iz snova u jednoj od mnogih top korporacija koje su prepoznate u 130 zemalja širom svijeta. TOEFL je priznat kao dokaz o znanju engleskog jezika za upis za diplomski i postiplomski studij na mnogim univerzitetima širom svijeta. Priznat je od strane mnogih međunarodnih organizacija, uključujući Philips, Motorola, Electrolux, Sony, Coca-Cola, Procter & Gamble and IBM i hiljade drugih.

zecef5ta

Kurs njemačkog jezika sadrži 29 oblasti, a sav materijal je kreiran po profesionalnim literaturama za početni nivo. Ponuda koju vam CityDeal nudi, podrazumijeva:
1. Aktivno online učenje njemačkog jezika
2. PDF materijali za sve oblasti
3. PDF dodatni rječnik za audio materijal
4. Audio materijal u mp3 formatu

ac5hq6hf

Kurs italijanskog jezika sadrži 26 oblasti, a sav materijal je kreiran po profesionalnim literaturama za početni nivo. Ponuda uključuje:
1. Aktivno online učenje italijanskog jezika:
2. PDF materijali za sve oblasti
3. PDF dodatni rječnik za audio materijal
4. Audio materijal u mp3 formatu

Ne propustite