MISLILA JE DA PATI OD KONJUKTIVITISA ALI JE STRAŠNO POGRIJEŠILA: U pitanju je bilo nešto mnogo opasnije, počela je i da GUBI KOSU !

Čudne priče
MISLILA JE DA PATI OD KONJUKTIVITISA ALI JE STRAŠNO POGRIJEŠILA: U pitanju je bilo nešto mnogo opasnije, počela je i da GUBI KOSU !
-

Njena tužna priča sada služi kao primjer drugima.


Kler Vilkinson, 38-ogodišnja žena iz Australije, doživjela je strašnu situaciju, koja se dogodila zbog jedne bezazlene stvari.

Mislila je da pati od konjuktivitisa, ali je ubrzo shvatila da je nešto mnogo opasnije. Njeno oko je oteklo i trpjela je nesnosne bolove.

Kako sama kaže, bilo je 100 puta gore od porođaja i povrede koljena, kroz šta je imala priliku da prođe.

1
Kada je situacija postala ozbiljna, otišla je kod ljekara.

Oni su utvrdili da se radi o zapaljenju rožnjače, izazvanom mikroorganizmom zvanom ,,Acanthamoeba," koji se može naći u vodi sa česme i u bazenima.


Kako joj se to dogodilo? Desilo se zbog neadekvatne higijene kontaktnih sočiva. Ovi mikroorganizmi su dospjeli u njeno oko, zbog čega je oslijepila i dobila strašan otok.

Povrh svega, od ljekova koje su joj ljekari dali kako bi spriječili još veću štetu, žena je počela da gubi i kosu. Međutim, bol je bio tako jak, da je morala i na operaciju.

3
Ljekari su morali da umrtve neke nerve sa njenog lica, kako više ne bi osjećala bol.

Njena jeziva priča sada kruži svijetom, služeći drugima za primjer i kao upozorenje da je higijena veoma važna!

Ispirajte ih adekvatnom tečnošću, nikako vodom i obavezno perite ruke prije dodirivanja sočiva.

 

Ne propustite