ZASTRAŠUJUĆI PRIZORI: Upali su u NAPUŠTENU kuću biznismena i otkrili NEVJEROVATNE STVARI, a tek kad su ušli u KUPATILO ... (VIDEO)

Čudne priče
ZASTRAŠUJUĆI PRIZORI: Upali su u NAPUŠTENU kuću biznismena i otkrili NEVJEROVATNE STVARI, a tek kad su ušli u KUPATILO ... (VIDEO)
.

Italijanski biznismen je obećao da će uložiti 10 miliona eura kako bi renovirao ovo imanje. Međutim, obećanje nije ispunjeno i on je napustio ovu nevjerovatnu građevinu

Tim istraživača je odlučio da istraži napuštenu italijansku vilu koja vrijedi 10 miliona dolara. Sagrađena je 1877. godine, a onda su vlasnisi napustili kuću 1930. godine. Od tog trenutka do danas u njoj su smijenjivali ljudi, menjala je vlasnike i ukućane, a mnoge tajne su ostale nerazriješene.

Čak je bila i okupirana tokom Drugog svetskog rata, a zatim prodata jednom ljekaru na kraju rata. Zatim, 2004. godine prodata je italijanskom biznismenu koji je obećao da će uložiti čak 10 miliona eura kako bi renovirao ovo imanje. Međutim, obećanje nije ispunjeno i on je napustio ovu nevjerovatnu građevinu.

ŠOK JE TEK USLIJEDIO

Dok su istraživali prostorije naleteli su na tajni bar u kom je sve bilo prekriveno paučinom. U podrumu je bio veliki broj flaša sa vinom, pa su ovi momci pretpostavili da su ih vlasnici prodavali, pravili pa vršili dalju trgovinu iz ove kuće.

Takođe, vidjeli su i kamin u kom je nekad gorjela vatra i ostavila tragove na zidovima.

Nastavili su hodnicima i naletjeli na pregradu napravljenu od rešetaka, što ih je malo zastrašilo jer nije svakidašnji prizor u nečijem domu.

O istoriji ove građevine svedoče i plafon, stubovi kao i čudne skulpture, sve je oslikano i djeluje nestvarno. Nažalost, sve je uništeno, ali upkos tome, djeluje kao da je scenografija nekog filma.

Ljudi su ulazili u ovu kuću i nemarno je rušili i bacali stvari. A pretpostavlja se da je među namještajem bilo dosta skupih i vrijednih stvari, kao i umjetničkih slika.

U kupatilu se nalaze misteriozne tačke na zidovima koje djeluju kao optička varka. Ali, od svega su ostali samo dijelovi je su kućom protutnjali vandali...

Ne propustite