ŽENA PRONAĐENA MRTVA U SVOM STANU: Ispred vrata poruka koja CIJEPA SRCE

Čudne priče
ŽENA PRONAĐENA MRTVA U SVOM STANU: Ispred vrata poruka koja CIJEPA SRCE
Srpkinja, čije ime nije saopšteno, podlegla je teškim povredama glave koje joj je...

Srpkinja, čije ime nije saopšteno, podlegla je teškim povredama glave koje joj je nanio njen bivši partner, 48-godišnji državljanin Turske.

Njeno tijelo je pronađeno u utorak, u zgradi u kojoj inače žive siromašni žitelji tog mesta, nakon čega je njen bivši partner priveden, a nakon ispitivanja i zadržan u pritvoru.

Pred vratima stana u kojoj je živjela zapaljene su tri svijeće i ostavljena poruka na kojoj piše "Bila si i ostaćeš zauvijek na našim srcima", koje su ostavili prijatelji ubijene.

Još se ne zna pouzdano zbog čega se desilo ubistvo. Ono što je poznato, jeste da je žena došla u Ingolštat kao dijete i tu odrasla. Turčin, koji je osumnjičen za ubistvo, prijavio je njenu smrt policiji, ali je nakon ispitivanja zadržan zbog sumnje da je baš on počinio zločin.

U trenutku privođenja bio je toliko pijan da nije mogao da priča, navode lokalni mediji. Suočen s dokazima i unakrnim ispitivanjem, odlučio je da se brani šutnjom. 

U pitanju je lokalni beskućnik, koji je nedavno izbačen iz kompleksa u kojem je živjela srpska državljanka.

Prijatelji su je opisali kao divnu osobu, koja je uvijek bila spremna da svakome pomogne. Ipak, oni su rekli da je žena imala probleme s bivšim partnerom, te da su je nedavno, nakon rasprave s njim, videli s masnicom na oku.

Trenutak ubistva niko od komšija nije čuo, pa se očekuje da policija otkrije kako je i zbog čega srpska državljanka stradala.

 

(Alo.rs)

Ne propustite