'Imam 59 djece, a još sedam se treba roditi. Žena za to ne zna'

Čudne priče
'Imam 59 djece, a još sedam se treba roditi. Žena za to ne zna'
.

U Velikoj Britaniji je sve više muškaraca koji na internetu nude ženama prirodnu oplodnju. Mnoge na to pristanu jer im je umjetna oplodnja skupa. Neki prodaju spermu, a neki žene oplode seksom.


Za parove koji se bore s neplodnošću je ponekad puno jeftinija metoda nabaviti spermu preko interneta nego ići u banku sperme. BBC je snimio dokumentarac o muškarcima koji preko interneta nude seks, odnosno prirodnu oplodnju ili prodaju svoju spermu. Sa ženama se nalaze na željezničkim stanicama, u parkovima, toaletima, kafićima,  McDonald’su. 


'Jednom mi je došla predivna žena. Pomislio sam da sam sretnik' 
Jedan se pohvalio da je ženi iza leđa oplodio 60-ak žena.  


- Moj izbor je uvijek prirodna oplodnja. Da seksaš se bez zaštite, ali kada ejakuliraš, to juri iz tebe. Osim toga lagao bih kada bih rekao da ne volim seks. Jednom mi je na vrata došla žena, kupac, koja je bila predivna. Pomislio sam da sam zaista sretnik. Otišli smo u spavaću sobu. Masirao sam ju i eto usluga je obavljena - kaže muškarac imena Jason.  

'Radim to ženi iza leđa. To je tajna koju ću sa sobom ponijeti u grob' 


Drugi muškarac u dokumentarcu tvrdi da to radi ženi iza leđa. 


- Otac sam 59 djece, sedam ih je na putu, a moja žena za to ne zna. To je tajna koju ću sa sobom ponijeti u grob - kaže. 


'Donor mora pomoći, pogotovo lezbijkama' 

George je donor pet godina. U dokumentarcu je snimljen kako upoznaje Chelsea (25) i Sarah (23). Riječ je o lezbijkama koje više od godinu dana pokušavaju začeti. Chelsea je imala pobačaj i otada pokušava ostati trudna. Georgeu su put platile 30 dolara,prenosi 24sata.


- Donor mora pomoći, pogotovo lezbijkama. Postoje klinike za umjetnu oplodnju, ali one su jako skupe - kaže George. Kada je došao u njihov dom otišao je u zahod s mobitelom.  


Jody i Charlene imaju 18 godina i žive zajedno. Preko online grupe su pronašle Garryja. Parkirale su ispred njegove kuće gdje im je predao spermu. Na putu u hotel su se zaustavile kako bi Jody umjetno oplodila svoju djevojku. No nisu uspjele, a Garryja više nisu mogle dobiti. Nakon toga su počele novu potragu za donorom, piše Daily Mail. 

Ne propustite