OGREBALA JE NOS DOK JE BILA U BAŠTI, PA JOJ JE CIJELO LICE NATEKLO: Tada je počela njena borba za život (FOTO)

Čudne priče
OGREBALA JE NOS DOK JE BILA U BAŠTI, PA JOJ JE CIJELO LICE NATEKLO: Tada je počela njena borba za život (FOTO)
.

Majka dvoje djece zamalo je umrla nakon što je ogrebala nos.

Ovaj naizgled bezazlen događaj doveo je to toga da dobije smrtonosnu infekciju na licu. 

Anita Klark bila je veoma uplašena nakon što joj je lice oteklo, a jedan dio čak potamnio. 

Gospođa Klark je dobila celulitis, infekciju koja je opasna po život i koja može da dovede do sepse ili oštećenja bubrega ako se ne liječi brzo.

- Bila sam uplašena, mislila sam da moje lice neće da se vrati u normalu. Mislila sam da će moja koža izgledati kao kod aligatora - rekla je ona.

anita1

Nakon što je došla u bolnicu, primila je potrebne antibiotike.

- Rekli su mi da celulitis može da se dobije od četkica za šminkanje, ali to nije bio slučaj samnom. Tada su primetili malu ogrebotinu na jednoj nozdrvi. Oni misle da sam dobila bakteriju dok sam radila u bašti - rekla je ona.

Bilo je potrebno čak pet nedjelja da joj se lice vrati u normalu, a doktori su bili zabrinuti da ne dođe do oštećenja očiju.

- Bila sam u bolnici devet dana. Davali su mi antibiotike u pokušaju da izvuku tečnost iz mog lica. Uradili su mi i snimak očiju kako bi provjerili da celulitis niće uticati na moj vid. Srećom sve se završilo dobro - rekla je ona.

U julu prošle godine nakon što je radila u bašti, gospođa Klark je počela da se osjeća loše i vrtjelo joj se u glavi. 

anita2

- Bilo mi je veoma loše. Odlučila sam da ranije odem na spavanje kako bi se bolje osjećala ujutru. Kada sam se probudila, imala sam glavobolje, ali ipak sam otišla na posao. Kolega mi je onda rekao da moj nos liči na Rudolfov - rekla je ona.

Nakon što se pogledala u ogledalo, shvatila je da nešto nije kako treba.

- Šef me je odmah poslao kući i rekao mi je odmah legnem. Kada sam se probudila, moj suprug Dejv je već došao sa posla. Bila sam oblivena znojem i nisam mogla da dišem - rekla je ona.

 

Ne propustite