NJENA SVADBA JE POSTALA PRAVI HOROR: Ono što je ovoj ženi uradio muž je NEOPROSTIVO!

Čudne priče
NJENA SVADBA JE POSTALA PRAVI HOROR: Ono što je ovoj ženi uradio muž je NEOPROSTIVO!
.

Čuli smo za svakakve primjere upropaštenih vjenčanja i rušenja snova o najvažnijem danu u životu, ali ovaj definitivno zauzima prvo mjesto!

Britanski The Sun prenosi jednu od najgorih iskustava koje mlada može da doživi, a ujedno i predstavlja najgoru vrstu muškarca na kojeg možete da naletite u životu!

"Moj san o divnom, bijelom vjenčanju pretvorio se u horor.

Imam 25, a on 31 godinu. Vjenčali smo se ovog ljeta. Dvije godine sam štedjela za veliki dan, dok je on svoj novac trošio na izlaske sa društvom.

Do Uskrsa, nije uštedio ništa za salu, cvijeće i ketering, pa sam mu dala svoj novac, koji je takođe potrošio na izlaske. To sam saznala svega nekoliko dana pred vjenčanje, pa sam morala okolo da jurcam i nađem alternativu.

Poručila sam prelijepu vjenčanicu od 800 funti, ali on me je ubijedio da u lokalnoj prodavnici nađem jeftiniju alternativu. Na dan vjenčanja, pojavio se u skupocjenom odijelu, a mene ismijavao zbog moje jadne haljine. Trebalo je već tada da rasturim tu svadbu, ali nisam imala kome ni da se požalim, jer je njegova porodica oblijtala oko mene poput tjelohranitelja, kako niko od moje porodice ne bi mogao da mi se približi.

 

Toliko su pili i ružno se ponašali da me je bilo sramota. Jedan od njegovih rođaka započeo je svađu sa mojim rođakom, i porušili su cvijeće sa stola, kao i mladenačku tortu. Potpuno opušteno su otišli na podijum i počeli da igraju, a meni rekli da počistim.

U suzama sam krenula ka apartmanu u koji je otišao moj sada već muž, a tamo sam zategla najgori mogući prizor - njega sa jednom od djeveruša!

Počela sam da plačem, zbog čega me je muž nazvao patetičnom. Rekao mi je da je djeveruša mnogo zanimljivija od mene, i na kraju sa njom otišao u mladenački auto i pravo na more - na naš medeni mjesec", požalila se anonimna djevojka Deidri psihologu.

"Čovjek koji je tako okrutan prema svojoj mladi na dan venčanja, ne može da se promijeni. Prema onome što ste rekli o njegovoj porodici, oni su i krivi što je izrastao u sebičnjaka. Ne čekajte da se promijeni - to se neće desiti", odgovorila je Deidra.

Ne propustite