Prvi znak da nešto ozbiljno nije u redu: Ovan zlokobno ćuti, Lav postaje agresivan!

Kiosk
Prvi znak da nešto ozbiljno nije u redu: Ovan zlokobno ćuti, Lav postaje agresivan!
.

Rak

Postaće sitničavi. Pričaće kako su nesretni svojim prijateljima, izbacivati pasivno-agresivne komentare i općenito izražavati nezadovoljstvo na svakom koraku bez prave želje da shvate u čemu je problem, zašto je nastao i kako ga riješiti. Ovaj znak je inače pun ljubavi, a kada on postane nezadovoljan, znate da nešto nije u redu.

Lav

Prvo će biti agresivni, a onda pomirljivi. Lavovi koji su potajno nesretni mogu biti poprilično brutalni jer njihovo samopouzdanje potiče od doživljaja samog sebe, a kada u njihovom privatnom životu to nije "poravnano", postaju vrlo nesigurni, eksplozivni i s vremenom odustaju i kreću dalje.

Djevica

Bacaju se u bilo što što će im odvratiti pažnju od problema. Vrlo su strastveni po prirodi, ali lako postanu paranoični. Iako na površini mogu biti vrlo kul, ako se daju previše u nekom području svog života, to vam je prvi znak da nešto ne valja.


Vaga

Postaje opsednuta poslom. Vage su inače pravi ljubavnici Zodijaka, ali i radoholičari. Kada se ovaj znak posveti nečemu u svom životu previše, to je siguran znak da se ne osjećaju dobro u nekom drugom segmentu života.

 

Ne propustite