Prvi znak da nešto ozbiljno nije u redu: Ovan zlokobno ćuti, Lav postaje agresivan!

Kiosk
Prvi znak da nešto ozbiljno nije u redu: Ovan zlokobno ćuti, Lav postaje agresivan!
.

Da nešto nije u redu i da nisu srećni u vezi, pokazat će vam ovi signali. Iako će mnogi znakovi spolja djelovati kao da je sve u redu, poput Bika i Vodolije, ova ponašanja će ih odati!

Ovan

Počeće da se udaljava od vas, iako se neće prepirati ni svađati, sve dok to ne bude nužno. Kad je Ovan zaljubljen, želi s vama da podijeli svaki, pa i najmanji detalj svog života, a željeće i znati sve što se događa kod vas. Vrlo su direktni u svojim namjerama. Ako mislite da morate da razmislite da li je sve u redu, sigurno nešto nije u redu.

Bik

Kad u njihovoj vezi nešto nije u redu, Bikovi će pokušati svoj život da prikažu što srećnijim. Usavršiće svoj Instagram ili preurediti stan. Mjera do koje to rade samo je pokazatelj do koje mjere su nesrećni. Bikovi su vizualna i estetska bića i jako im je važno kako ih drugi ljudi doživljavaju. Na to će se oslanjati sve više i više ako se ne osjećaju ispunjeno u vezi.

Blizanci

Biće van sebe. To znači da će se mučiti na poslu, plakati bez razloga, svađati se s prijateljima, a sve to zato što neće znati kako da riješe situaciju u kojoj se ne osjećaju srećno. Ovaj znak neće skrivati da je nesrećan, ali biće neodlučni. Svoje nezadovoljstvo prenijeće na sve ostalo, osim na ljubav, sve dok ne budu imali izbora i suočili se sa realnošću.

– –>
 

Ne propustite