Da li se sjećate lijepe Maribel iz serije Rubi: Ona danas ima troje djece, potpuno je neprepoznatljiva. (FOTO, VIDEO))

Sjećate li se
Da li se sjećate lijepe Maribel iz serije Rubi: Ona danas ima troje djece, potpuno je neprepoznatljiva. (FOTO, VIDEO))
.

Lijepa glumica Žaklin Brakamontes svoju karijeru je počela u dvadesetoj godini, nakon što je kao pobjednica na izboru za Mis Meksika privukla pažnju producenata.

Krenula je da snima serije i filmove, ali je svjetskoj javnosti postala poznata kada je odigrala ulogu Maribel u telenoveli "Rubi".

Publiku je osvojila kao bogata studentkinja dobrog srca, koja nosi aparat na nozi i hramlje, kao posljedica teške saobraćajne nesreće koja joj se dogodila u djetinjstvu.

Još su je više zavoljeli ljubitelji ove telenovele zbog svih pakosti koje joj je priređivala glavna protagonistkinja Rubi (Barbara Mori), a onda je jednostavno nestala sa malih ekrana na području Balkana.

kar

Ono što je zanimljivo, jeste i to što Žaklin izgleda potpuno isto kao prije 12 godina, kada je serija snimana!

Njeno lice nema nijednu jedinu boru, osmjeh je krasi kao i ranije, s tim što su se u njenom životu neke stvari promjenile.

Glumica je vaspitana u tradicionalnom, patrijarhalnom duhu, pa je javnosti bilo poznato da ona želi da se uda i zasnuje porodicu, kao i to da svoju nevinost čuva za brak.

 

Vestidazo para #momtobe de @benitosantosoficial !!! Gracias!!!

Objavu dijeli Jacky Bracamontes (@jackybrv)


Ni sva slava i popularnost koju joj je donijela poznata telenovela nisu poljuljali njena vjerovanja i moralna načela, pa je na kraju to i uradila - sada je udata za biznismena Martina Fuentesa, ima dvoje djece, a treće je na putu.
Danas je za lijepu Maribel glavna preokupacija porodica, glumom se bavi malo manje, ali je i dalje aktivna na televiziji.

Tople ljetnje mjesece koristi za uživanje u posljednjem trimestru trudnoće, boravak u prirodi sa porodicom i šetnju sa prijateljicama.

 

Ne propustite