Izazov vruće vode: Online "igra" koja već uzima prve žrtve

Internet
Izazov vruće vode: Online "igra" koja već uzima prve žrtve
-

Zbog "izazova kipuće vode" nekoliko mladih zadobilo je teške opekotine, a osmogodišnja djevojčica je preminula. Izazov podrazumijeva polijevanje prijatelja vrelom vodom ili izazivanje da kipuću vodu popije na slamku.

Nova opasna igra proširila se među djecom u SAD-u i počela uzimati prve žrtve.

Posljednja u nizu žrtava je Jamoneisha Merritt (11) iz Bronxa kojoj su lice, prsa i ramena ostali teško opečeni nakon što su prijatelji na nju izlili kipuću vodu dok je spavala. Jedna od počinitelja, njena prijateljica Aniya Grant Stuart (12), pokušala se ubiti nakon što je vidjela posljedice svoje "šale", piše Mirror. 

"Moja kći je jako tužna, osjeća psihičku i fizičku bol. Ne može shvatiti zašto su joj to napravili. Mislila je da su joj prijatelji", izjavila je majka nesretne djevojčice Ebony. 

Majka napadačice Shernett Panton kaže da, čim je čula djevojčicu kako vrišti, nazvala hitnu pomoć i prolila hladnu vodu na lice svoje kćerke. Kaže i da je djevojčica napala obje njene kćeri u znak osvete.

"Ono što je moja kći napravila je pogrešno, ali njoj je 12 godina. Svi nekad griješimo", rekla je Panton. 

Još je gore u ovom izazovu prošla osmogodišnja Ki’ari Pope koja je preminula četiri mjeseca nakon što je, na izazov rođaka, popila kipuću vodu na slamku, javili su američki mediji. Djevojčici su usta i grlo bili teško opečeni, a imala je i respiratorne probleme. 

 

Ne propustite