MUŠKARCI SA DEBELOM KRIMINALNOM PROŠLOŠĆU: Na društvene mreže kačili fotografije koje su ih na kraju SKUPO KOŠTALE!

Čudne priče
MUŠKARCI SA DEBELOM KRIMINALNOM PROŠLOŠĆU: Na društvene mreže kačili fotografije koje su ih na kraju SKUPO KOŠTALE!
Fotografije na društvenim mrežama ih skupo koštale!

Fotografije grupe albanskih kriminalaca u Velikoj Britaniji posljednjih dana su dospjele u žižu javnosti, a na njima se mogu vidjeti mladići kako besramno poziraju sa gomilama novca, dok se te fotografije šire društvenim mrežama.

Hiljade i hiljade funti, dolara i eura mogu se vidjeti na fotografijama ovih ljudi, a prema pisanju britanskog Sana (The Sun) oni zapravo poziraju kako bi sunarodnicima i prijateljima u Albaniji pokazali koliko su uspješni.

Wealth . . . human trafficker Luan Plakici relaxes on a sofa with a handful of bills
Britanska nacionalna kriminalistička agencija ovu grupu prevaranata i kriminalaca sa pažnjom je pratila jer su bili usko povezani sa trgodinom droge sa Južnom Amerikom i tamošnjim narko kartelima. Kasnije su zbog svojih djela i uhapšeni, svi do jednog.

Mountain of cash . . . Olsi Beheluli, of Harrow, West London, in an online snap

Na fotografijama se mogu videti muškarci Olsi Beheluli, Luan Plakići i Ardi Beširi, svi sa debelom kriminalnom prošlošću.
Beheluli je trenutno u zatvoru, jer je osuđen na 11 godina zbog trgovine heroinom i kokainom u vrednosti od 4 miliona funti. Plakići služi kaznu od 23 godine zbog krijumčarenja 60 žena i trgovine ljudima, dok je Beširi takođe u zatvoru zbrog preprodaje kokaina.

Money hungry . . . Bes Besiaj with a wad

Ne propustite