Ovi glumci MRZE uloge koje su ih PROSLAVILE i donijele im SLAVU I BOGATSTVO!

Slavne ličnosti
 Ovi glumci MRZE uloge koje su ih PROSLAVILE i donijele im SLAVU I BOGATSTVO!
.

Jake iz 'Dva i pol muškarca' je otkrio kako smatra da seriju niko ne bi trebalo gledati, a Kate Winslet nije bila zadovoljna svojom glumom u filmu 'Titanic'

Mnogi gledatelji svoje omiljene glumce poistovjećuju sa ulogama u kojima ih gledaju na malim ekranima. Zbog tih simpatičnih uloga skupljaju vojsku fanova koji niti ne slute da njihovi omiljeni glumci zapravo ne vole uloge kojima su se proslavili., piše 24SATA 

Angus T. Jones  

Schreenshoot | Autor: Schreenshoot

Ovaj mladić vjerojatno vam je poznatiji kao Jake iz serije 'Dva i pol muškarca'. Angus je prije nekoliko godina otkrio kako smatra da seriju radi njezinog sadržaja nitko ne bi trebalo gledati te kako više u njoj ne želi glumiti. Naime, razlog su njegova vjerska uvjerenja.

Kate Winslet

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell

Film 'Titanic' iz 1997. godine jedan je od najuspješnijih kino hitova, a u njemu se istaknula lijepa Kate Winslet, koja je utjelovila Rose.  Iako je cijeli svijet bio opčinjen njezinom glumom i ljubavnom pričom između Rose i Jacka, Kate nije uopće bila zadovoljna svojom glumom na filmu. Navodno ju je živcirala i naslovna pjesma 'My Heart Will Go On'.

Robert Pattinson

TIM BRAKEMEIER/DPA/PIXSELL | Autor: TIM BRAKEMEIER/DPA/PIXSELL

Najpoznatiji vampir na svijetu nije skrivao da mu 'Sumrak' nije najdraži projekt. Nekoliko puta je izjavio da mu Edward Cullen nije simpatičan te da mu poprilično ide na živce, a osobito ga nervira kad ga poistovjećuju s njim.

Katherine Heigl

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsell

Glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Uvod u anatomiju' požalila je što je pristala igrati u hitu 'Knocked Up'. Katherine smatra da je riječ o seksističkom filmu, iako većina kritičara tu ulogu smatra njezinom najboljom.

Michelle Pfeiffer

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsell

Na početku svoje karijere Michelle je zaigrala u nastavku popularnog mjuzikla 'Briljantin', a zbog tog nastupa danas se srami. Smatra kako je film bio vrlo loš, a za svoj izbor uloge krivi nedostatak glumačkog iskustva.

 

Ne propustite