KOJOJ JE PREVARA PRIRODNA, A KOJA NE BI NI ZA ŽIVU GLAVU? Ove žene su najveće preljubnice horoskopa

Kiosk
KOJOJ JE PREVARA PRIRODNA, A KOJA NE BI NI ZA ŽIVU GLAVU? Ove žene su najveće preljubnice horoskopa
Mnogi vjeruju da horoskopski znak može predvidjeti kakvi ćete biti kada je vjernost u pitanju.

Blizanci
Kao što juha nije baš previše ukusna bez soli, tako ni vama život nije zanimljiv bez avanture… Kao predstavnik svog lepršavog zračnog znaka, imate najmanje dva lica i dvije duše, pa zašto onda ne biste imali i dva udvarača?
Čak i onda kada se zaklinjete u svog partnera, velike su šanse da ćete jednom ipak pokleknuti, možda baš kada vas galantni kolega pozove na kavu ili možda piće.. Ako se pri tom raspriča o svojim putovanjima, njegove šanse kod vas sve više rastu… Pa čak i kada mu se u jednom trenutku strasti i prepustite, to ne mora ništa značiti jer još nije osvojio vašu dušu.

Rak
Vi ste zapravo jedna odana duša. Ali i tajna grešnica. Djeca i obitelj su vam sve. Međutim ako vas suprug zapostavlja, vaš bijes će sve više rasti baš kao i vaša želja za osvetom.
Čak i kada vam bijes malo splasne a osvetnički žar oslabi, opasnost vam se približava, uz laganu glazbu i nježnu atmosferu i iskusnog ljubavnika koji ništa ne prepušta slučaju. I tako lagano stiže do svog cilja – vas. Iz avanture izlazite ojačani, a za svaki slučaj ostajete u kontaktu s ljubavnikom i živite od slatke tajne, dok vam se svakodnevica opet ne smuči…

Lav
Svi misle da ste toliko vatreni i temperamentni, da vas je vrlo lako “skrenuti s pravog puta”. Ali to je zabluda. Uglavnom ste vjerni i volite svog muškarca. Međutim ukoliko se pojavi neki udvarač, da bi vas osvojio morat će vam pružiti mnogo više od vašeg stalnog partnera. Jer za “kraljicu” poput vas, mora se dobro potruditi…
I tek onda kada se uvjerite da je “prinio žrtvu2, može se nadati erotskom susrtu s vama. Ali da bi postao vaš tajni plamen na duže staze, morat će se još više potruditi.
 

Ne propustite