KOJOJ JE PREVARA PRIRODNA, A KOJA NE BI NI ZA ŽIVU GLAVU? Ove žene su najveće preljubnice horoskopa

Kiosk
KOJOJ JE PREVARA PRIRODNA, A KOJA NE BI NI ZA ŽIVU GLAVU? Ove žene su najveće preljubnice horoskopa
Mnogi vjeruju da horoskopski znak može predvidjeti kakvi ćete biti kada je vjernost u pitanju.

Mnogi vjeruju da horoskopski znak može predvidjeti kakvi ćete biti kada je vjernost u pitanju. Neki horoskopski znakovi ne bi prevarili svog partnera ni za živu glavu, dok je drugima to toliko prirodno da tu ‘aktivnost’ i ne smatraju prevarom.

Ovaj horoskop bi vam trebao vam otkrije koje su to njegove predstavnice najgore kada je riječ o sklonosti prevari.

Ovan
Vaš partner uspio je uhvatiti “priključak” s vama i počeo je slijediti vaš neizdrživi životni ritam. Strastveno vas ljubi kad god mu se za to ukaže prilika… Ali i vas prilike za avanture vrebaju sa svih strana. To može biti mladi kolega koji svaki put kada prolazite pilji u vas ili onaj zgodni uniformirani susjed…
Vaša erotska vatra spontano se pali i naravno, preuzimate inicijativu sve dok se ne dogodi ono što je neizbježno, barem u vašem slučaju… A i kada osjetite grižu savjesti, sve je već prošlo… Ipak, stalnog partnera ne želite izgubiti ni pod koju cijenu!

Bik
Onaj tko vas želi zavesti, mora biti vrlo uporan i vrlo nježan, jer vi ste jako tvrdoglavi. Međutim, ako je uvijek pored vas onda kada vam je potreban i ako vas obasipa bombonjerama i cvijećem, to će mu biti samo plus u vašim očima.
Ako vam još, svojim vezama i vezicama u banci, uspije da smanjiti neku ratu za kredit, konačno će steći vaše povjerenje. A tek kada vas satima mazi i ljubi, potpuno vam “muti pamet” i vi mu se tada potpuno predajete… Ukoliko vas na to navikne, nikada ga više nećete ispuštati iz svojih ruku…

– –>

 

Ne propustite