ANĐELA JE IZGLEDALA OVAKO I IMALA NIZ PROBLEMA: Smršala je, transformisala se, pa ostavila porodicu zbog jedne stvari!

Kiosk
ANĐELA JE IZGLEDALA OVAKO I IMALA NIZ PROBLEMA: Smršala je, transformisala se, pa ostavila porodicu zbog jedne stvari!
Anđela je zbog viška kilograma imala velike probleme.

Anđela je zbog viška kilograma imala velike probleme. Sa 154cm visine i 82 kilograma, prijetili su joj zdravstveni problemi, i zato je riješila da nešto preduzme.
 
Kako kaže, stalno je bila umorna, nije mogla čak ni da šeta. Anđela je dane provodila na poslu, potom sa mužem i djetetom ispred televizije, uz nezdravu hranu i pića. Ova žena je porijeklom iz Brazila i nikada nije imala problem sa kilogramima dok se nije doselila u London i zasnovala porodicu.

"Nije mi to smetalo. Mislila sam da sam lijepa, i moj muž je mislio da sam lijepa. Ali ostatak porodice i prijatelji pritiskali su me da nešto uradim. Nakon što je jedna prijateljica uspješno skinula veliki broj kilograma, riješila sam da i ja pokušam", započinje Anđela svoju priču.
 andela1
 
Prvo je držala dijetu, a na svaka tri sata jela je male i zdrave obroke. Nakon što je skinula prvih par kilograma, poželjela je da krene da vježba, ali se stidjela da ode u teretanu.

"Svakog dana sam šetala sat vremena, bila kiša, snijeg ili sunce. Kako su kilogrami odlazili, bila sam lakša pa sam počela i da džogiram. Onda, kada sam osam mjeseci kasnije još smršala, ohrabrila sam se da krenem i u teretanu", kaže ona.

Promijenila je svoj životni stil, ali njeni suprug i sin se sa tim nisu slagali, pa je to postao kamen spoticanja.
 
"Moji suprug i sin nisu željeli da se hrane na moj način, nisu htjeli čak ni da idu u šetnje sa mnom. Zato sam prestala da im kuham, jer sam morala da zaštitim sebe i svoj napredak", kaže ona. Anđela je počela da se mijenja - drugačije izgledala a tako se i osjećala,prenosi Kurir.

"Htjela sam da šetam, planinarim, kampujem, družim se, sve ono što nisam radila dok sam bila zarobljena ispred televizora koga više nisam ni gledala", kaže Anđela i dodaje da su njeni ciljevi postali previše različiti u odnosu na ciljeve njene porodice. Poslije devet godina braka podnijela zahtjev za razvod.

"Sada sam srećnija nego ikad, i radim kao fitnes trener i nutricionista. Želim da i drugima pomognem da izgledaju kao i ja", zaključuje Anđela.

 

Faithful in the Routine - Joel Osteen One test we all have to pass is being faithful in the ordinary days. Like clay spinning on the wheel, sometimes our lives can feel like we are spinning and not getting anywhere, like we’re just doing the same thing every day. It’s easy to feel like giving up and lose momentum when nothing is happening. But like that clay on a potter’s wheel, when it feels like you’re going in circles, something is happening that you can’t see. You’re growing. Behind the scenes, God is making and molding you, preparing you for where He wants to take you. But, you have to stay on His Potter’s Wheel and stay faithful! Even the great Bible heroes faced ordinary days and routine. When you’re faithful in average days, then you will see exceptional days. You will learn to enjoy where God has you right now so you’ll never miss out on the new things God has in store!

Ne propustite