Znate li zašto dolazi do problema u vezi?

Ljubav
Znate li zašto dolazi do problema u vezi?
Do problema u vezi dolazi kada nestane komunikacije i nakon sve veće distanciranosti.

Obje strane moraju biti spremne na otvorenost i direktnost kako bi se izbjegao nesporazum te kako bi poboljšali određene stvari u vezi. Parovi koji otvoreno razgovaraju o seksu nemaju problema na tom području jer su se dogovorili oko toga šta vole, a što im ne odgovara.

U svakoj vezi kao i braku postoje teški trenuci, ali to je dio života i zbog toga uz sebe imate partnera koji će vam pomoći da prebrodite težak period.

Do problema u vezi dolazi kada nestane komunikacije i nakon sve veće distanciranosti.

Komunikacija se više puta pokazala važnim dijelom svake ljubavne veze, a iskustva su pokazala da kada je zakazala komunikacija, skoro svaki put je došlo ako ne do prekida veze ili braka, onda do velikih problema koje je bilo teško riješiti.

Zašto je komunikacija važna? Teško je očekivati da će vam netko moći pročitati misli, pa ako postoji nešto što vas smeta o tome je dobro razgovarati i dati jasno do znanja što ne volite kod druge strane i što bi htjeli popraviti.

Do problema u vezi obično dolazi kada jedna strana očekuje od druge da se promijeni. To znači da većinu vremena niste zadovoljni onim što druga strana radi i htjeli bi da bude drugačija osoba. Nitko ne voli kada ga se cijelo vrijeme kritizira i to s vremenom može dovesti do nakupljanja negativnih osjećaja i problema koje će sve teže biti riješiti.

Ako vam ne odgovara način odijevanja to možete objasniti na lijep način i pomoći mu s raznim savjetima, a ne da cijelo vrijeme negirate njegovu odluku.

Svađe su sastavni dio svake veze i u većini slučajeva su korisne jer se tako rješavaju mnogi problemi i nesporazumi. Prije svađe trebali bi duboko udahnuti jer krenete li puni bijesa mogli bi reći nešto što ćete kasnije požaliti. Prvo se smirite i krenite s razgovorom.

Do problema u vezi dolazi kada je jedna strana uvijek puna negativne energije i kada očekuje od druge strane da ju podigne. Lijepo je znati da ste nekome oslonac, ali s vremenom postane iscrpljujuće ako ste uvijek vi ta osoba koja izvlači samo pozitivno iz svake životne situacije. U vezi treba biti spreman na kompromise i na dijeljenje kako dobrih tako i loših trenutaka.

Ne propustite