NIJE VIŠE BILA LIJEPA: Lice joj je izgorjelo u stravičnoj eksploziji pa je suprug ostavio (FOTO)

Čudne priče
NIJE VIŠE BILA LIJEPA: Lice joj je izgorjelo u stravičnoj eksploziji pa je suprug ostavio (FOTO)
Courtney Copser Waldon (27) pretrpjela opekotine trećeg stepena na 40 posto lica i tijela 2016 godine nakon eksplozije plina.

Courtney Copser Waldon (27) pretrpjela opekotine trećeg stepena na 40 posto lica i tijela 2016 godine nakon eksplozije plina. 

Bila je u induciranoj komi mjesecima. 

Nakon što je stradala, ostavio ju je muž. 

Nije više mogla raditi, pa je postala beskućnica.

courtney

"Bila sam zgodna djevojka, upravo sam bila udana, moj je život bio u redu, a sada se jedva mogu odjenuti. Trebam pomoć u svemu i moram učiti kako da opet radim stvari." - kažeCourtney. 

Teško se nosi sa svime što joj se dogodilo. 

"Prvi puta kad sam se pogledala u ogledalo nakon eksplozije, pozlilo mi je i skoro sam se onesvijestila. Ljudi i danas gledaju u mene kao u čudovište. Ipak, sada sam puno bolje i prilagođavam se." - kaže  Courtney.

courtney1

Kaže da je sjedila uz logorsku vatru kada je iscurio plin. 

"Došlo je do eksplozije. Sjećam se svega. Sjećam se da sam gorjela, pala sam i počela se valjati kako bi se ugasila." - kaže.  

U bolnici je na odjelu za opekline bila 51 dan. Nakon što ju je suprug ostavio, kći Caroline (5) bila je ona koja ju je tjerala naprijed. 

courtney2

"Pretrpjela sam težak udarac kada me suprug ostavio. Pokušavala sam sve i molila ga da se vrati. Rekla sam mu da naša kći to ne zaslužuje, ali mi je jednostavno rekao kako se on ne može o meni brinuti." - kaže Courtney. 

Ne propustite