Razuzdani stil života Johnny Deppa doveo do bankrota!

Slavne ličnosti
Razuzdani stil života Johnny Deppa doveo do bankrota!
Johnny Depp je prije dvije sedmice tužio bivšeg menadžera i njegovu tvrtku jer ih smatra odgovornima za velike finansijske gubitke koje je pretrpio.

U izvještaju Deppovih bivših mednažera navedeno je da na opremanje i održavanje rezidencija širom svijeta troši 75 miliona dolara mjesečno. Depp ima dvorac u Francuskoj, nekoliko otoka na Bahamima, niz kuća u Hollywoodu i potkrovlja u centru Los Angelesa. Također ima farmu konja u Ketuckyju. 

U periodu od 2007. do 2008. godine kupio je pet penthousea u Los Angelesu, a do sada je prodao dva od pet.

Depp u svom vlasništvu ima 45 automobila na koje mjesečno troši milione, dok na jahte troši 18 miliona. Slavni glumac također posjeduje 70 kolekcionarskih gitara, a na vina iz svih dijelova svijeta mjesečno troši 30.000 dolara.

Također posjeduje mnogobrojne skupocjene komade nakita koje često nosi. Prema izvještajima, jednom je ušao u prodavnicu nakita i izašao dijamantnom manžetnom koja vrijedi 400.000 dolara

Nakon što ga je tužio menadžer mu je na to odgovorio tužbom u kojoj navodi da je jedini krivac za Deppovu finansijsku propast njegov razuzdani život u kojem je trošio prevelike sume novca. Njegov menadžer navodi da je u posjedu imao 14 nekretnina na čiju je kupovinu i održavanje potrošio 75 milijuna dolara. Stotine hiljada dolara Johnny Depp je trošio i na 12 skladišta u kojima su bile pohranjene umjetnine koje je posjedovao. On od menadžera traži da mu isplati 25 milijuna dolara naknade jer smatra da ga je za taj novac menadžer oštetio svojim lošim odlukama.  

 

Ne propustite