Ovaj dječak nikad više NEĆE BITI ISTI, a za sve je kriva njegova dadilja

Čudne priče
Ovaj dječak nikad više NEĆE BITI ISTI, a za sve je kriva njegova dadilja
Nakon što ga je muška dadilja ispustila na glavu, 16-mjesečni dječak Landon Ingland iz Fort Kolinsa u Koloradu je pretrpeo ozbiljne povrede zbog kojih su ljekari bili ubijeđeni da neće preživjeti, ali je mališa pokazao da je veliki borac.

Nakon što ga je muška dadilja ispustila na glavu, 16-mjesečni dječak Landon Ingland iz Fort Kolinsa u Koloradu je pretrpeo ozbiljne povrede zbog kojih su ljekari bili ubijeđeni da neće preživjeti, ali je mališa pokazao da je veliki borac.

Poslije ovog nemilog događaja, za Landona su mislili da nikad neće biti u situaciji da vidi, čuje i hoda, a postojala je velika mogućnost da ne preživi. Nekoliko opasnih povreda glave mališan je zadobio u 7. mjesecu i nakon višemjesečnog oporavka dječak je sve bolje, mada će se neke posljedice fatalnog pada osjećati tokom cijelog života. Dječak će na veliku žalost živjeti sa velikim problemima u razvoju.

beba-2

Caleb Colins (24) koji bio kućni prijatelj porodice Ingland i kojem je mališan povjeren na čuvanje je uhapšen i osuđen na zatvorsku kaznu od 18 godina jer je istragom utvrđeno da je bacio bebu na pod.

Kejleb, koji je držao bebu u rukama u trenutku dok je igrao igricu čija je konzola pretila da padne na pod, a da bi to spriječio, bacio je dječaka koji je zadobio teške povrede. Kolins je optužen i osuđen za pokušaj ubistva i zlostavljanje djeteta koje je prouzrokovalo ozbiljne povrede, piše Daily Mail.

Ne propustite