JIM CARREY ŠOKIRAO FANOVE SELFIJEM: "Što mu se dogodilo, ovo je užasno?"

Slavne ličnosti
JIM CARREY ŠOKIRAO FANOVE SELFIJEM: "Što mu se dogodilo, ovo je užasno?"
Slavni komičar, koji je posljednjih godina u medijima više bio zbog tragične smrti svoje djevojke Cathrione White, objavio je fotografiju kojom je čestitao obožavateljima Uskrs, a oni ne mogu vjerovati kako on sad izgleda.

Jim Carrey je junak svima koji su odrastali u devedesetim, a njegove komedije svima su unosile radost u živote. Činjenica je ipak da svi starimo, a ljudi ne mogu doći sebi nakon što su saznali da će se starost dogoditi i njemu.

Slavni komičar, koji je posljednjih godina u medijima više bio zbog tragične smrti svoje djevojke Cathrione White, objavio je fotografiju kojom je čestitao obožavateljima Uskrs, a oni ne mogu vjerovati kako on sad izgleda. Mnogi su uvjereni da je cijela drama s preminulom djevojkom ostavila traga na njegovom zdravlju.

"Morala sam gledati pet minuta u fotografiju da mi dođe do mozga da je to Jim Carrey", napisala je jedna žena.

"Što mu se dogodilo, izgleda staro, ovo je užasno", komentirao je drugi obožavatelj.

Indie Wire pak nudi objašnjenje za ovakav izgled slavnog glumca, a ono je snimanje novog filma The Bad Batch, čija je radnja smještena u postapokaliptičnu pustinju, a Carrey bi u filmu trebao nositi bradu i izgledati ispijenije nego sada.  

Ne propustite