Povratak "Prijatelja" nakon 13 godina

Sjećate li se
Povratak "Prijatelja" nakon 13 godina
Popularni američki sitcom emitirao se punih deset sezona, od 1994. do 2004. godine

Obožavatelji legendarne šestorke koja je po cijele dane ispijala kafe u Central Perku ili kratila vrijeme u Monicinom stanu bit će oduševljeni vijestima da stižu novi "Prijatelji".
Chandler, Joey, Monica, Phoebe, Rachel i Ross vraćaju se 13 godina nakon što je emitirana posljednja sezona popularnog televizijskog serijala iz devedesetih, ali u malo drugačijoj verziji.

Potvrđeno je da stiže mjuzikl naziva "Friends! The Musical". Nova verzija imat će svoj debi na jesen u New Yorku, a na njoj radi dobro poznat duo Bob i Tobly McSmith - par poznat po parodijama kao što su "90210" The Musical", "Katdashian: The Musical" i "Full House" The Musical", piše Gloria.

Ako ćemo suditi po naslovima pjesama, referencirat će se na najsmješnije i najupečatljivije trenutke iz serijala - one koje svaki pravi obožavatelj "Prijatelja" mora prepoznati. Na popisu su se našle: "We Were on a Brake", "How You Doing, Ladies", "The One Where We Make A Million Dollars An Episode", "Oh. My God. It's Janice" i "The Only Coffee Shop in New York City".

Popularni američki sitcom emitirao se punih deset sezona, od 1994. do 2004. godine, ali niti 13 godina kasnije ne prestaju spekulacije, a ni želje obožavatelja, da se popularna šestorka ponovno okupi. Iako su većinom demantirali glasine da se vraćaju, s obzirom na to da u posljednje vrijeme televizijske kuće snimaju nove nastavke popularnih serijala koji su se odavno prestali emitirati, kao što su "Gilmoreice" i "Will i Grace", postoji nada da ćemo ponovno vidjeti i Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisu Kudrow, Davida Schwimmera, Matthewa Perryja, Matta LeBlanca zajedno.

 

Ne propustite