Deset biznisa koje možete pokrenuti uz minimalno ulaganje

Biznis
Deset biznisa koje možete pokrenuti uz minimalno ulaganje
Dobra vijest je da je pokretanje vlastitog biznisa dostupno svakome tko je spreman riskirati i puno raditi. Evo nekoliko ideja za biznis

4. Osobni trener

Ako ste sportski tip, možete pokušati s ovom karijerom. Stranice tipa fitness.hr ili razgovor u teretani s nekim iskusnijim brzo će vam dati dovoljno znanja o prikladnim vježbama i prehrani. Oglašavajte se na mjestima gdje cirkulira mnogo ljudi, kao što su marketi ili restorani. Nije loše ni imati vlastitu web stranicu jer neki ljudi žele prvo vidjeti odgovara li im vaš pristup. Važno je stalno naglašavati sigurnost koja dolazi s treningom s osobnim trenerom. Klijentima trebate osigurati da postanu fit bez ozljede.

5. Ugrađivanje ograda

Ograde su posvuda. Ne traju zauvijek, pa će ih svakako trebati mijenjati ili popravljati. Najčešći materijal je drvo. Ali i PVC ograde postaju popularne zbog dugotrajnosti i lakoće održavanja. Ukrašene željezne ograde su isto česte, pogotovo u urbanim naseljima.

6. Instrukcije iz muzičkog

Znate li svirati samo jedan instrument, držite se njega, ali ukoliko ste dovoljno vješt muzičar, ponudite instrukcije za više instrumenata, primjerice, za puhačke ili žičane. Ovisno o tome koliko instrumenata i prostora imate na raspolaganju, odlučite se za grupne ili individualne satove.

Ne propustite