Deset biznisa koje možete pokrenuti uz minimalno ulaganje

Biznis
Deset biznisa koje možete pokrenuti uz minimalno ulaganje
Dobra vijest je da je pokretanje vlastitog biznisa dostupno svakome tko je spreman riskirati i puno raditi. Evo nekoliko ideja za biznis

1. Servis za čišćenje

Ovaj posao ima velik spektar mogućnosti. Ako želite raditi kad nitko drugi ne radi, restorani svakodnevno trebaju temeljito čišćenje pa vam mogu postati stalne mušterije. Možete pokušati i sa čišćenjem kuća ili tepiha. Dobra stvar kod usluga čišćenja je da nećete morati trošiti novce na oglašavanje, budući da će vam klijenti dolaziti putem usmenih preporuka sadašnjih klijenata.

2. Popravak bicikla

Ovaj zanat možete lako izučiti putem interneta ili preko poznanika. Iako zimi ljudi rjeđe voze bicikl, možete im ponuditi skladištenje i popravak do proljeća. A budući da je broj biciklista u stalnom porastu, postoje i mnogi koji voze i po snijegu i kiši. Neki od njih sami znaju popravljati svoj bicikl, ali mnogi ne znaju, pa vam posla ne bi trebalo nedostajati.

3. Izrada nakita

Ima puno raznih načina za pokrenuti biznis s nakitom, i puno raznih materijala kojima možemo raditi. Rad s metalom će vjerojatno biti tehnički najzahtjevniji, budući da ga treba zagrijati kako bi njime manipulirali, i treba imati posebne alate kako bi ga rezali ili nešto ugravirali. Ali postoji puno drugih iskoristivih materijala, kao što su staklo, kamen, plastika, perje, drvo.

Ne propustite