Mourinho je u ZAGREB IŠAO PO PERIŠIĆA: Otkriće italijanskih medija

Transferi
Mourinho je u ZAGREB IŠAO PO PERIŠIĆA: Otkriće italijanskih medija
Mourinho je za igrača koji je već dulje vrijeme uvjerljivo najbolji u redovima hrvatske reprezentacije navodno spremio nevjerojatnih 60 milijuna eura, što bi naravno bio apsolutni hrvatski rekord kada su u pitanju transferi jer su za tu cifru dovedeni LukaModrić i dosadašnji rekorder Mateo Kovačić zajedno.

Jose Mourinho ipak nije dolazio samo pogledati utakmicu Hrvatske i Ukrajine na Maksimiru kako je uporno tvrdio novinarima. Ugledni talijanski, ali i svjetski, list Gazzetta dello sport tvrdi kako je Manchester Untied itekako ozbiljan u naumi da ovo ljeto Ivan Perišić prijeđe u njihove redove.

Mourinho je za igrača koji je već dulje vrijeme uvjerljivo najbolji u redovima hrvatske reprezentacije navodno spremio nevjerojatnih 60 milijuna eura, što bi naravno bio apsolutni hrvatski rekord kada su u pitanju transferi jer su za tu cifru dovedeni LukaModrić i dosadašnji rekorder Mateo Kovačić zajedno.

'Crveni vragovi' krenuli su u ozbiljnu ofenzivu jer je za Perišića ozbiljno 'zagrizao' i Antonio Conte koji bi ga želio dovesti u Chelsea. Inter se nerado odriče Perišića koji je trebao biti jedan od vođa nove momčadi koja planira ulazak u Ligu prvaka, no kako piše Gazzetta prodaja Perišića je prioritet Interovim kineskim vlasnicima zbog financijskoj fair-playa.

Ne propustite