BOMBETINA I TO KAKVA! Potpuni OBRT, Dušan Silni dio velike TRAMPE, pravac Španija?

Transferi
BOMBETINA I TO KAKVA! Potpuni OBRT, Dušan Silni dio velike TRAMPE, pravac Španija?
,

Zbog finasijskih problema Juventusa, zvanično najbolji napadač Serije A i srpski reprezentativac Dušan Vlahović, ponovo se pominje kao jedan od najtraženijih igrača ove zime u Evropi.

Pričalo se prvo da bi Vlahović mogao u Arsenal, zajedno sa Sergejem Milinkovićem-Savićem, nakon toga se pojavila informacija da bi mogao da odmijeni Darvina Nunjeza u Liverpulu, uz navode da urugvajski napadač nije zadovoljio apetite Jirgena Klopa, kao i da bude zamjena za Kristijana Ronalda u Mančester junajtedu a sada je u opticaju i Španija.

Kako "Kalčomerkato" saznaje, Dušan Vlahović blizu je Madrida, ali ne "kraljevskog kluba, već "jorgandžija". Kako poznati italijanski list navodi, Vlahović bi mogao da se preseli u Atletiko Madrid, a on bi bio dio jedne velike trampe. U smjeru Torina trebalo bi da krene reprezentativac Portugala Žoao Feliks, koji nije ispunio očekivanja Dijega Simeonea.

Djeluje da bi za Vlahovića promjena sredine i bijeg iz posrnulog Juventusa u ovom trenutku bio najispravniji potez, ali da li je baš Atletiko sredina za njega, posebno kada se uporedi sa navodima da su za njega zainteresovani i engleski velikani: Arsenal, Mančester Junajted i Liverpul.

Srpski napadač ima ugovor sa Juventusom do leta 2026. godine, a u "staru damu" je stigao prošle zime iz Fjorentine za čak 75 miliona eura kao veliko pojačanje. Nije da se tako nije i pokazao, ali deluje da mu stil fudbala koji gaji stručnjak na klupi Juventusa Masimo Alegri ne odogvara u potpunosti.

Tek od skoro je Alegri upario Vlahovića sa Milikom, što se može reći da je "prepisao" od selektora Stojkovića koji to radi sa njim i Mitrovićem.

Budući da Dijego Simeone forsira formaciju sa dva napadača, madridski Atletiko bi mogao da bude dobra sredina za Vlahovića.

Ne propustite