BUUUUUUUUM! Činilo se da je posao s Barcelonom završen, ali onda je stigla ponuda koja se nije mogla odbiti!

Transferi
BUUUUUUUUM! Činilo se da je posao s Barcelonom završen, ali onda je stigla ponuda koja se nije mogla odbiti!
.

U narednom periodu se očekuje dosta promjena u sastavima mnogih velikih svjetskih klubova, a neki su već počeli razmišljati i o narednom prijelaznom roku.

Mundo Deportivo prenio je vijest da će Sergio Busquets sljedećeg ljeta napustiti Barcelonu, te da će karijeru nastaviti u SAD-u.

U Barceloni su smatrali da su pronašli zamjenu u N'Golu Kanteu koji će u januaru moći pregovarati sa klubovima koji nisu iz Engleske.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N'Golo Kanté (@nglkante)

Naravno razlog je taj jer ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora, a kako stvari stoje od produžetka saradnje nema ništa.

Kante je u posljednje vrijeme imao mnogo problema sa povredama, te ove sezone skoro da nije niti igrao, a to znači da ne treba Chelseaju.

Smatrali su čelnici Barcelone da Kante može pomoći, te da će ga moći potpisati na kraju sezone, ali su dobili veliku konkurenciju.

Kako prenose inostrani mediji za Kantea se zainteresovao i klub koji u januaru želi potpisati Cristiana Ronalda, a to je Al Nassr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N'Golo Kanté (@nglkante)

Oni također Kantea žele dovesti narednog ljeta kao slobodnog igrača, a već su pripremili predugovor koji će mu ponuditi u januaru.

Iako ima prioritet da se zadrži u Londonu, Kante navodno nema ništa protiv odlaska u klub koji dolazi iz Saudijske Arabije.

Ne propustite