LAST MINUTE!! Dubai!! Ponuda traje još samo 6 dana!

Kiosk
LAST MINUTE!!  Dubai!! Ponuda traje još samo 6 dana!
Glamurozni, uvijek eksponirani dragulj Ujedinjenih Arapskih Emirata živi za Vašu pažnju! Okupan suncem tokom cijele godine, Dubai je elitna turistička destinacija. Doživite čari najmodernije arhitekture na planeti, raskošne palete luksuznih hotela, vrhunskih klubova i barova. Okružen toplim morem s jedne strane i beskrajnom romantičnom pustinjom s druge strane, Dubai privlači sve, od turista do poslovnih ljudi, koji u ovom glamuroznom gradu kontrasta, u egzotičnom dodiru Istoka i Zapada, uvijek mogu pronaći nešto što de im probuditi radoznalost i maštu.

Glamurozni, uvijek eksponirani dragulj Ujedinjenih Arapskih Emirata živi za Vašu pažnju!
Okupan suncem tokom cijele godine, Dubai je elitna turistička destinacija. Doživite čari najmodernije arhitekture na planeti, raskošne palete luksuznih hotela, vrhunskih klubova i barova.
Okružen toplim morem s jedne strane i beskrajnom romantičnom pustinjom s druge strane, Dubai privlači sve, od turista do poslovnih ljudi, koji u ovom glamuroznom gradu kontrasta, u egzotičnom dodiru Istoka i Zapada, uvijek mogu pronaći nešto što de im probuditi radoznalost i maštu.

Zašto i vi ne biste otišli u Dubai? Dubai je grad koji morate vidjeti, a CityDeal donosi ponudu za 5 noćenja i to za period oko 1. maja, kad možemo iskoristiti dane praznika i uživati u produženom vikendu. Požurite, jer ostala su još samo četiri vaučera!!

Znate li da sve CityDeal ponude možete kupiti na rate? Iskoristite ovu pogodnost i nagradite se putovanjem koje ćete pamtiti cijeli život. Nakon Dubai-a, Vaš život nikad neće biti isti. To je iskustvo koje Vas mijenja i koje uvijek nosite sa sobom.

Razgledajte stari dio grada i posjetite tvrđavu Fahidi u kojoj se nalazi muzej Dubaija koji predstavlja pravo putovanje u historiju. Obavezno posjetite obalu Jumeirah (Džumeira), najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubaiju. Uslikajte se ispred najluksuznijeg hotela na svijetu, Burj Al Araba (Burdž el Arab), i posjetite Palm Island, umjetno stvoreno ostrvo u obliku palme, na kojem se nalaze luksuzne privatne rezidencije i luksuzni hoteli poput hotela Atlantis The Palm.

Nagradite se iskustvom koje će promijeniti Vaš život!

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite