ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI: Pogledajte šta sve od imovine ima Ivica Todorić i bez čega bi mogao ostati!

Biznis
ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI: Pogledajte šta sve od imovine ima Ivica Todorić i bez čega bi mogao ostati!
Najupečatljiviji su naravno Kulmerovi dvori na bregu u Šestinama. Prema imanju koje se prostire na 55.000 kvadratnih metara ulicom Himper vodi drvored nakon kojeg se uzdiže dvorac oker boje utopljen u uredno pošišanu zelenu travu

Garaža je ogromna, a stariji sin Ante veliki je ljubitelj automobila Porse, kakvih u garaži ima nekoliko, među kojima je i Porse Cayenne Todorićeve supruge Vesne koja ima i personalizovane tablice - VT.

Osim Kulmerovih dvora, Todorići imaju još luksuznih nekretnina.

Među njima je vila u Medveji kod Opatije i kuća u Gorskom kotaru, nekad poznata Čarobna koliba koju su Todorići kupili nakon što su više puta tamo provodili odmor.

Kuća i okućnica se prostiru na 8000 kvadratnih metara, samo kuća se prostire na 200 kvadrata, a sagrađena je 2007.

Koliba je sagrađena od ručno obrađenih trupaca smrekinog i drveta jele, podovi su obloženi porculanskim pločicama, a većina namještaja ručni je rad, počevši od stolova i stolaca, do kreveta... Kamin, podno grijanje, sauna, bazen samo su dio "opreme" ove kuće u srcu Ravne gore.

Todorići su vlasnici jahte Jana, s kojom idu na ostrvo Smokvica kod Rogoznice. Tamo su godinama ljetovali, a 1995. godine firma Grafoplast je dobila ostrvce na korišćenje od MORH-a na trideset godina.

Ne propustite