Idemo u Italiju! Birajte između Milana, Toskane ili Rima

Kiosk
Idemo u Italiju! Birajte između Milana, Toskane ili Rima
Imate par slobodnih dana od godišnjeg odmora i razmišljate kako kvalitetno provesti ovo vrijeme? CityDeal je zajedno sa Centrotoursom pripremio različita putovanja, a ovaj put Vam dajemo da birate između Milana, Toskane i Rima.

Imate par slobodnih dana od godišnjeg odmora i razmišljate kako kvalitetno provesti ovo vrijeme?

CityDeal je zajedno sa Centrotoursom pripremio različita putovanja, a ovaj put Vam dajemo da birate između Milana, Toskane i Rima.

Tri noćenja u Milanu, pet noćenja u Toskani ili tri noćenja u Rimu?

Milano – drugi najveći grad Italije i prijestolnica Lombardije, najveći industrijski centar Italije, privredno srce Italije, ali i jedan od najpoznatijih centara mode u svijetu, grad koji svojim brojnim modnim revijama utiče na stil cijele Evrope. Ovaj fantastični grad je sačuvao svoju srednjovjekovnu dušu sa svojim svjetski poznatim građevinama – opera „Skala“ i gotska katedrala „Duomo“. Uz veliko arhitektonsko i umjetničko nasljeđe za uživanje u srcu grada, dosta vremena potrošit ćete i na dobar shopping u kojem Vas čekaju modne marke poput Prade, Armanija, Versaćija, Dolče i Gabana ili Gučija.

Toskana – „poput vrhunskog vina, bila je dugo vremena u nastajanju“ – tako kažu Italijani za jednu od najlijepših regija Italije, poznatoj po svojoj umjetničkoj ostavštini, dobrim vinima, prekrasnim pejzažima i renomiranoj kuhinji. Živopisni gradovi ove regije poput Firenze, Siene, Pise ili San Gimignana čekaju na Vas, da Vam ispričaju svoje priče.

RIM, La citta dei sette colli (grad na sedam brežuljaka, La citta eterna (vječni grad) ili jednostavno L' Urbe (grad) samo su neki od nadimaka ovog fascinantnog grada, koji i danas predstavlja jedan od najdrevnijih svjetionika civilizacije,čemu svjedoče mnogobrojni spomenici antičke i svjetske baštine, najznačajniji kršćanski hramovi i brojni muzeji sa bogatim kolekcijama umjetnina iz raznih epoha ovoga grada. Arhitektura koja vas ostavlja bez daha, uske i slikovite uličice, čarobni trgovi, bezbroj fontana, hramova, spomenika. Rim je grad koji nikada ne spava, grad pun svjetlosti, restorana, dobre kuhinje i vina, grad ljubavi, dom najmanjega grada – države Vatikana.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite