Specijalna praznična ponuda iz Centrotours-a! 01. Maj u Dubai-u sa direktnim letom iz Sarajeva!

Kiosk
Specijalna praznična ponuda iz Centrotours-a! 01. Maj u Dubai-u sa direktnim letom iz Sarajeva!
Glamurozni, uvijek eksponirani dragulj Ujedinjenih Arapskih Emirata živi za Vašu pažnju! Okupan suncem tokom cijele godine, Dubai je elitna turistička destinacija.

Glamurozni, uvijek eksponirani dragulj Ujedinjenih Arapskih Emirata živi za Vašu pažnju! Okupan suncem tokom cijele godine, Dubai je elitna turistička destinacija.

CityDeal donosi ponudu uz uključen direktni let iz Sarajeva, sve aerodromske takse i 5 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4*. Doživite čari najmodernije arhitekture na planeti, raskošne palete luksuznih hotela, vrhunskih klubova i barova.

Okružen toplim morem s jedne strane i beskrajnom romantičnom pustinjom s druge strane, Dubai privlači sve, od turista do poslovnih ljudi, koji u ovom glamuroznom gradu kontrasta, u egzotičnom dodiru Istoka i Zapada, uvijek mogu pronaći nešto što će im probuditi radoznalost i maštu.

Razgledajte stari dio grada i posjetite tvrđavu Fahidi u kojoj se nalazi muzej Dubaija koji predstavlja pravo putovanje u historiju. Obavezno posjetite obalu Jumeirah (Džumeira), najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubaiju. Uslikajte se ispred najluksuznijeg hotela na svijetu, Burj Al Araba (Burdž el Arab), i posjetite Palm Island, umjetno stvoreno ostrvo u obliku palme, na kojem se nalaze luksuzne privatne rezidencije i luksuzni hoteli poput hotela Atlantis The Palm.
Mall je glavna atrakcija Dubaija! Zahvaljujući raznovrsnom sadržaju, "Dubai Mall“ je postao najposjećeniji tržni centar na svijetu. Godišnje ga posjeti više od 65 miliona ljudi! Otvoren je 2008. godine, u sklopu kompleksa vrijednog 20 milijardi dolara, čiji su dio i Burdž Halifa i Dubai fontana. Ono što ga izdvaja od ostalih nisu prodavnice luksuznih brendova, već obilje popratnog sadržaja. Na prostoru od 1.124.000 kvadratnih metara, pored 1.200 butika, nalaze se i tematski zabavni parkovi, 22 kina, hotel sa 250 soba, replika čuvene londonske ulice Regent, klizalište, skijalište, akvarijum, vodopad, fontane... Zanimljiv je podatak da se u njemu dešava više pješačkog saobraćaja nego na Ajfelovom tornju, Nijagarinim vodopadima i Diznilendu zajedno.
Ispred Dubai Mall-a, na vještačkom jezeru, nalazi se još jedna poznata građevina - najveća fontana na svijetu. Izgradnja ove 275 metara duge vodene skulpture koštala je 218 miliona dolara. Fontana je osvijetljena sa 6.600 reflektora i 25 projektora u boji. Izbacuje mlaz vode do 73 metara visine, a snopovi svjetlosti koje stvara mogu se vidjeti i na 32 kilometara udaljenosti. Ova nesvakidašnja igra vode, svjetlosti i boja, praćena je muzikom - radicionalnim arapskim numerama i modernim svjetskim hitovima.

Posjetite Dubai uz CityDeal ponudu i nagradite se putovanjem kojeg ćete uvijek pamtiti.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

 

 

 

Ne propustite