SKANDALOZNO: Srednjoškolska nastavnica priznala seks s dvojicom učenika, ali ne ide u zatvor

Čudne priče
SKANDALOZNO: Srednjoškolska nastavnica priznala seks s dvojicom učenika, ali ne ide u zatvor
Haeli Wey (28) iz Teksasa imala je seksualne odnose sa 17-godišnjim dječakom više od 10 puta u razdoblju od dva mjeseca, nakon puta u Afriku s njegovom obitelji u 2015

Bivša srednjoškolska nastavnica izbjegla je zatvorsku kaznu nakon što je priznala da je imala seksualne odnose s dvojicom maloljetnih učenika, prenosi Independent.

Haeli Wey (28) iz Teksasa imala je seksualne odnose sa 17-godišnjim dječakom više od 10 puta u razdoblju od dva mjeseca, nakon puta u Afriku s njegovom obitelji u 2015, prenosi Index.hr.

Ušla je u vezu s drugim dječakom iste godine za vrijeme ljetnog kampiranja, objavio je New York Daily News. Predložila je dječaku da sa sobom ponese mrežu za ležanje.

Osuđena je na 10 godina uvjetne kazne i 200 sati rada za opće dobro. Neće biti registrirana kao seksualna zlostavljačica.

Ako ispuni sve uvjete, nikada neće biti osuđena za kazneno djelo

Njezina je odvjetnica za Fox 7 u Austinu izjavila: "Sudac smatra da ima dovoljno dokaza da ju proglasi krivom za silovanje, ali nije to učinio već joj je odredio 10-godišnju uvjetnu kaznu".

"To znači da ako ispuni sve uvjete bez problema, slučaj će odbaciti i ona nikada neće biti osuđena za kazneno djelo".

Dobrovoljno je predala svoju nastavničku diplomu. Uhićena je u prosincu 2015. i priznala je krivnju za neprimjerene odnose s učenicima u veljači ove godine.

 

Ne propustite