Ispovijest žene koja je u 73. godini postala majka: Moj sin sada puže, a ja to ne mogu da podnesem (VIDEO)

Čudne priče
Ispovijest žene koja je u  73. godini postala majka: Moj sin sada puže, a ja to ne mogu da podnesem (VIDEO)
Daljinder Kaur je šokirala javnost kada se pročulo da je u 72. godini života rodila dijete.

Daljinder Kaur je šokirala javnost kada se pročulo da je u 73. godini života rodila dijete.

19. aprila  prošle godine, počele su njene slatke muke sa djetetom za kojeg kaže kako joj je dao smisao cijelom njenom životu i pored slabog zdravlja zbog starosti.
 
Njen sin Arman već je prouzao i to ovoj majci stvara poteškoće jer nema dovoljno snage da trči za njim.
 
- Imam problema s pritiskom i vrlo se brzo umaram. Bila sam kod nekoliko doktora i dali su mi lijekove i plan ishrane. Sada moram da brinem o Armanu, ali i o sopstvenom zdravlju. Počeo je da puzi i sada stalno klečim, uz to što moram da ga nosim. Moje tijelo to jedva podnosi. Puno je teže nego što sam mislila - kazala je Daljinder Kaur.

Njen suprug Mohinder Sing Gil (80) i ona, čak 46 godina, koliko su u braku, nisu mogli da imaju djece pa su se u tim godinama složili da pokušaju sa umjetnm opldnjom.
 
Njihov sin je brzo rođen i to veoma sitan, čak i sada ima samo sedam kilograma.

-  Vrlo je malen i ne može da nosi pelene koje pristaju djeci njegove dobi. Prestala sam da ga dojim nakon tri meseca jer mi mlijeko nije bilo dobro. Doktori kažu da mu ništa ne fali i da će se vremenom sam od sebe udebljati. Gdje god da sam, on će dopuzati do mene. Volim ga. Tako je druželjubiv i smije se svakome što mi olakšava stvari iako smo i ja i sugprug bolesni, ali borimo se zasad bez ičije pomoći-

Pogledajte video:

 

Ne propustite